Zobrazit přihlášovací formulář

Barbie dream camper, Karavan snů Mattel FBR34

Administrace

Barbie dream camper, Karavan snů Mattel FBR34

2 470 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 5 uživatelů
Doprava: od 0 Kč
Toto variabilní autíčko se stane vysněnou hračkou pro všechny holčičky a jejich panenky. S autem můžou jezdit na různé výlety, kempovat, koupat v bazénu, udělat piknik v přírodě a při tom se skvěle bavit ! Díky růžové barvě a krásným detailním doplňkům je…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 6. 6. 2018
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Barbie dream camper, Karavan snů Mattel FBR34

2 470 Kč
  • Popis zboží
Toto variabilní autíčko se stane vysněnou hračkou pro všechny holčičky a jejich panenky. S autem můžou jezdit na různé výlety, kempovat, koupat v bazénu, udělat piknik v přírodě a při tom se skvěle bavit ! Díky růžové barvě a krásným detailním doplňkům je tato hračka velice atraktivní a líbivá.

Auto skrývá mnoho zajímavých překvapení. Stačí zmáčknout knoflík na střeše, střecha vozu se zvedne, boční panel se otevře a celý vůz se roztáhne do cca 60cm. Rázem vytvoříte velký prostor pro kreativní hru. Vaše děti a jejich panenky tak mají možnost spolu strávit skvělý den! V jídelně si dají oběd, pak se půjdou vykoupat do bazénu, kde můžou jezdit dokonce i na skluzavce. V koupelně si užijí příjemné sprchování a v šatníku si pak mohou vybrat nějaké pohodlné oblečení na večer. V autě nechybí i místo pro odpočinek. Až budou panenky unavené, půjdou si lehnout do krásné ložnice.

Vaše děti budou nadšené !

Výrobek je zabalen v originální krabici.

Model: FBR34
Věk: 3 +
Rozměry: délka cca 41 - 61 cm
Originální obal: barevná krabice
Záruka: 24 měs.
Možnost vrácení zboží:
do 14 dnů (bez udání důvodu)
  • Rozměry

    délka cca 41 - 61 cm

  • 6. 12. 2019, 14:03

  • Zobrazení

    269

  • Oblíbené

    0

Kategorie