Zobrazit přihlášovací formulář

LEGO Ninjago 70657 Přístaviště v Ninjago city

Administrace

LEGO Ninjago 70657 Přístaviště v Ninjago city

5 999 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Rezervace
do 3. 9.
Užij si spousty zábavy se sadou 70657 Přístaviště v NINJAGO® City, která vznikla na motivy filmu LEGO® NINJAGO FILM, a pomoz Lloydovi, Coleovi a jejich přátelům ustát útoky mocného Garmadona. Tato velice detailní sada obsahuje přístav s funkčním jeřábem a…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 29. 9. 2010
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

LEGO Ninjago 70657 Přístaviště v Ninjago city

5 999 Kč
  • Popis zboží
Užij si spousty zábavy se sadou 70657 Přístaviště v NINJAGO® City, která vznikla na motivy filmu LEGO® NINJAGO FILM, a pomoz Lloydovi, Coleovi a jejich přátelům ustát útoky mocného Garmadona. Tato velice detailní sada obsahuje přístav s funkčním jeřábem a lodí, a 2patrové lokace ze Starého světa, včetně obchodu s potravinami s výlohou a otáčecím grilem, domu s pokojem s mapami a kuchyní/ložnicí, sochařské dílny a dojo. Okus moderní život v ulicích města NINJAGO City, ve kterých nechybí čajovna a herna s reklamními poutači, které se dají měnit, sestavitelnými herními automaty, funkčním automatem na pití a sestavitelným balónkem ve tvaru prasete, který je umístěný na střeše. Tato sada obsahuje také 13 LEGO NINJAGO minifigurek.

Obsahuje 13 LEGO® NINJAGO® minifigurek: Lloyd, Cole (v běžném oblečení), Garmadon, vojín Čtverzubec, Runje, Chan Kong-Sang, Runme, Runde, Dareth, Lil’ Nelson, Mystake, Chad a Betsy (s figurkou dítěte).
Stavebnice nabízí jednoduchý modulární design. Jednotlivé moduly zahrnují Starý svět (spodní patro), Starý svět (horní patro) a ulici.
Součástí přístavu je vodní hladina z kostek, loděnice s loďkou pro minifigurku s otevírací střechou, veslem a tajnou schránkou se 2 sběratelskými NINJAGO® kartami, molo s funkčním jeřábem, odpojitelné barely s nejrůznějšími dílky a otevírací jeskyně.
Starý svět (spodní patro) obsahuje: obchod s potravinami s výlohou a otáčecím grilem, uličku, a sochařskou dílnu se sestavitelnou sochou a spoustou dalších dílků.
Starý svět (horní patro) obsahuje: dům objevitele Runde a Mystake, a Darethovo dojo.
Součástí domu je pokoj s mapami a nejrůznějšími dílky včetně glóbusu, sextant a kniha se sběratelskou kartou Atlantidy uvnitř, posuvné dveře, kuchyň/ložnice se sestavitelnou troubou, dřezem, patrovou postelí se sundavací horní palandou, nejrůznějš
  • 4. 4. 2020, 20:38

  • Zobrazení

    63

  • Oblíbené

    0

Kategorie