Zobrazit přihlášovací formulář

Golfové hole Quinny Zapp Xtra

Administrace

Golfové hole Quinny Zapp Xtra

3 200 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 200 Kč
Velmi variabiní a lehounký kočárek Quinny Zapp Xtra, který má nastavitelnou sedačku až do úplného lehu. Včetně otevíracího madla, sluneční stříšky a spodního košíčku. Kočárek je téměř nový, výborný stav, použitý pouze párkrát. Dokoupena k tomu originální…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 16. 5. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Golfové hole Quinny Zapp Xtra

3 200 Kč
  • Popis zboží
Velmi variabiní a lehounký kočárek Quinny Zapp Xtra, který má nastavitelnou sedačku až do úplného lehu. Včetně otevíracího madla, sluneční stříšky a spodního košíčku. Kočárek je téměř nový, výborný stav, použitý pouze párkrát. Dokoupena k tomu originální pláštěnka a přenosná taška, kterou ke kočárku přidávám (již v ceně).
K mání je k tomu také luxusní fusak v černém lesklém provedení s tyrkysovým teploučkým kožíškem uvnitř, fotografii brzy přidám - ten je k mání zvlášť.

Preferuji osobní odběr. Prodávám i autosedačku, nebo vozík za kolo - prosím podívejte se do alba. Dodání poštou také možné, po domluvě.
  • Značka

    QUINNY

  • Rozměry

    Technické parametry: Rozložený: v.102 x d.81 x š.59 cm Složený: v.29 x d.95 x š.42 cm Váha kočárku: 8,7 kg Váha podvozku: 6,3 kg Složený podvozek: v.22 x d.65 x š.25 cm (bez kol) Hloubka sezení: 20 cm Zádová opěrka: 52 cm

  • 19. 10. 2018, 10:58

  • Zobrazení

    2

  • Oblíbené

    0

Kategorie