Zobrazit přihlášovací formulář

Inzerát, který se pokoušíte rezervovat nebyl nalezen.

Inzerát, který se pokoušíte rezervovat nebyl nalezen.

Náramek růženín a opalit

Administrace

Náramek růženín a opalit

150 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Náramek z přírodních minerálů - polodrahokamu ruženínu a opalitu Velikost minerálu 8 mm. Navlečen na pružném elastenu. Kovové komponenty jsou z chirurgické oceli Měsíční kámen násobí intuici, přitahuje lásku a pomáhá úspěšně vyřešit partnerské…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 9. 3. 2010
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Náramek růženín a opalit

150 Kč
  • Popis zboží
Náramek z přírodních minerálů - polodrahokamu ruženínu a opalitu
Velikost minerálu 8 mm.
Navlečen na pružném elastenu. Kovové komponenty jsou z chirurgické oceli

Měsíční kámen násobí intuici, přitahuje lásku a pomáhá úspěšně vyřešit partnerské problémy. Probouzí a pomáhá udržovat vášnivou a hlubokou lásku. Svému majiteli uchovává mladistvý vzhled, myšlení a přístup k životu. Uklidňuje rozbouřené emoce a přehnané citové projevy a reakce. Pomáhá naklonit štěstěnu na naši stranu a zvyšuje kreativní myšlení tím, že přináší nekonečnou inspiraci. Je vhodný pro získání duševní rovnováhy. Je nápomocný při věštění a nahlédnutí do budoucnosti.

Nerozhodným jedincům pomáhá najít nezodpovězené otázky a ukazuje správný směr. Umožňuje pochopit, co člověka učiní šťastným, co potřebuje pro svůj klid a naplnění.

Pro klidný spánek je nejlepší měsíční kámen umístit pod polštář. Pokud je krystal v naší blízkosti při úplňku, naplňuje vášní, sexuální touhou a touhou po splynutí duší.

Růženín je symbolem lásky a krásy. Učí lásce k sobě samému a v partnerském vztahu podněcuje bezpodmínečnou a oddanou lásku. Dodává vnitřní klid a prohlubuje přátelství. Podporuje trpělivost a vnitřní vyrovnanost. Nesmělým pomáhá projevit skrývané city a pocity. Svými vibracemi přispívá k celkovému uvolnění, získání důvěry a otevření srdce a mysli světu.

Křivdy utrpěné v minulosti usnadňuje zacelit a pomáhá na ně zapomenout. Dává sílu odpouštět. Oživuje fantazii a tvůrčí myšlení. Odbourává stres, strach, zlost a nepříjemný dlouhotrvající pocit viny. Napomáhá změně myšlení a přijímání přicházejících změn. Podporuje flexibilitu.
  • 1. 11. 2018, 11:17

  • Zobrazení

    2

  • Oblíbené

    0

Kategorie