Zobrazit přihlášovací formulář

Náramek ametyst + achát

Administrace

Náramek ametyst + achát

150 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Náramek z přírodních minerálů - polodrahokamu ametystu a achátu. Velikost minerálu 8 mm. Navlečen na pružném elastenu. Kovové komponenty jsou z chirurgické oceli. Přívěšek Swarovski srdíčko. Ametyst je duchovní kámen, který pomáhá nalézat duševní…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 9. 3. 2010
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Náramek ametyst + achát

150 Kč
  • Popis zboží
Náramek z přírodních minerálů - polodrahokamu ametystu a achátu. Velikost minerálu 8 mm.
Navlečen na pružném elastenu.
Kovové komponenty jsou z chirurgické oceli. Přívěšek Swarovski srdíčko.

Ametyst je duchovní kámen, který pomáhá nalézat duševní rovnováhu a má příznivé účinky na vnitřní růst a dozrávání. Přítomnost tohoto kamene zbystřuje smysly a je vhodný pro potřeby naprostého soustředění. Ametyst napomáhá zklidnění nervového systému a vytváří ochranu proti negativním vlivům, které zhoršují naši psychiku a způsobují psychosomatické problémy. Příznivě působí na obě mozkové hemisféry.

Posláním kamene je zlepšit osobní auru a vyzařování, díky kterému se bude cítit velmi dobře a příjemně budete působit i na své okolí. Podporuje celkovou vnitřní sílu, stabilitu a nezávislost. Ametyst je kamenem čistoty a posiluje věrnost a emocionální lásku. Býval kamenem králů, kteří si jej oblíbili především proto, že jim dodával rozhodnost a podporoval je v realizaci jejich vytyčených cílů.

Achát Ochrana, síla, harmonie. Nejnápadnějšími vlastnostmi achátu je harmonizace yin/yang energií, dodávání odvahy, a uklidňování. V minulosti se používal ve vodě nebo v jídle, aby odstranil nemoci. Achát existuje v moha barevných provedeních, které se trochu odlišují svými vlastnostmi, ale obecně mají hlavní účinky stejné. Achát je kamenem síly. V antice se zasazoval do brnění, aby dával válečníkům sílu a odvahu. Achát je též výborným ochranným kamenem, zejména pro děti. Na úrovni emocí nám dodává odvahu, sílu, sebedůvěru a odstraňuje strach. Odstraňováním negativních energií čistí auru. Achát je odrůdou chalcedonu.
  • 18. 10. 2018, 11:52

  • Zobrazení

    1

  • Oblíbené

    0

Kategorie