Zobrazit přihlášovací formulář

CROCS LiteRide Pacer Kids tenisky dětské

Administrace

CROCS LiteRide Pacer Kids tenisky dětské

1 099 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 100 Kč
Poznejte nejzásadnější inovaci v rodině komfortu Crocs - ještě měkčí a lehčí, to je zbrusu nový materiál LiteRide™. Tento super jemný a lehký materiál je od prvního nazutí extrémně pohodlný díky speciální pěnové struktuře a systému uzavřených buněk.…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 30. 12. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

CROCS LiteRide Pacer Kids tenisky dětské

1 099 Kč
  • Popis zboží
Poznejte nejzásadnější inovaci v rodině komfortu Crocs - ještě měkčí a lehčí, to je zbrusu nový materiál LiteRide™. Tento super jemný a lehký materiál je od prvního nazutí extrémně pohodlný díky speciální pěnové struktuře a systému uzavřených buněk. Revoluční materiál LiteRide™ je použit ve stélce bot, kde Vám přinese ještě vyšší míru komfortu než běžný materiál Croslite™. Materiál je navíc o 25 % lehčí a o 40 % měkčí než dosavadní Croslite™, proto budete moct v těchto teniskách chodit třeba celý den, aniž by se dostavil pocit těžkých a unavených nohou.
Extrémně lehoučké a pohodlné, tyto slova nejlépe vystihují dámské tenisky Crocs LiteRide™ Pacer. I vy se můžete vydat na dobrodružnou cestu životem, a přitom se nebudete muset nijak omezovat. Kolekce LiteRide™ se totiž inspirovala aktivním životním stylem, tak abyste obuv mohli nosit za Vašich podmínek, kdykoli a kdekoli.

Kromě revolučního materiálu LiteRide™ jsou tenisky doplněny o neklouzavou podrážku z materiálu Croslite™. Svršek bot je pak vyroben z matného materiálu příjemného na dotek Matlite™. Kombinace těchto tří inovativních materiálů dodává nazouvákům jedinečnou lehkost. Při chůzi tak boty na nohou téměř neucítíte. Elegantní kombinace barev spolu s matným svrškem zajistí moderní a přitom decentní vzhled.

Na objednání dostupné do 14 dnů a to ve vel.
C10 27, C11 28, C12 29/30, C13 30/31, J1 32/33, J2 33/34, J3 34/35, J4 36/37
  • 5. 12. 2019, 12:06

  • Zobrazení

    47

  • Oblíbené

    0

Kategorie