Zobrazit přihlášovací formulář

Odrážedlo policie Paw Patrol Kiddieland se zvukem

Administrace

Odrážedlo policie Paw Patrol Kiddieland se zvukem

999 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 75 Kč
Dětské odrážedlo Policie Paw Patrol od Kiddieland je moderní odrážedlo pro děti a zejména chlapce od 12 do 36 měsíců v nádherném modrém barevném provedení. Dětské odrážedlo má motiv oblíbené pohádkové animované série Paw Patrol, kterou milují všechny děti…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 11. 2. 2011
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Odrážedlo policie Paw Patrol Kiddieland se zvukem

999 Kč
  • Popis zboží
Dětské odrážedlo Policie Paw Patrol od Kiddieland je moderní odrážedlo pro děti a zejména chlapce od 12 do 36 měsíců v nádherném modrém barevném provedení. Dětské odrážedlo má motiv oblíbené pohádkové animované série Paw Patrol, kterou milují všechny děti. Odrážedlo Paw Patrol v sobě skrývá zvukové a světelné funkce, které překvapí každého odvážného policistu. Stisknutím figurek Chasa nebo Marshalla se aktivují zábavné zvuky, které potěší každé dítě. Samozřejmě, netřeba zapomenout nastartovat a poslechnout si zvuk motoru. Dítě má k dispozici také klakson s realistickou sirénou, takže se bude cítit jako při skutečné policejní honičce, při které si užije i blikající výstražná světla.

Autíčko má kvalitní plastová kolečka, bezpečné a velmi pohodlné, ergonomicky tvarované sedadlo s kvalitní opěrkou zad. Když se dítě učí chodit, dělá první krůčky, drží se zadní opěrky a autíčko mu je bezpečnou oporou. Později sedá na auto a odráží se nohama, snadno se posouvá dopředu nebo couvá. Volantem se přední kolečka odrážedla vytáčejí do boků a dítě mění směr jízdy. Odrážedlo Paw Patrol je krásným dárkem pro každého chlapce, má bezpečnou a stabilní konstrukci a je vyzdobeno krásnými obrázky hrdinů z Paw Patrol. Součástí balení jsou i baterie typu 2 x AA.

Kiddieland je výrobce hraček pro miminka a batolata, který na světovém trhu funguje již od roku 1998, licenci na výrobky Disney získali v roce 2002. Kiddieland je rozšířen na americkém kontinentu a ve velké míře i v Evropě. Nabízí hračky s nádherným designem, veselými barvami, se zvukovými a světelnými efekty, s pohádkovými motivy za rozumné ceny. Jejich cílem je nabízet starostlivým rodičům hračky, při kterých se děti nejen zabaví, ale mohou se s nimi i hodně naučit.

Vlastnosti
kvalitní a bezpečné odrážedlo
hra
  • Značka

    KIDDELAND

  • Rozměry

    Barva: policie paw patrol

  • 2. 4. 2020, 9:52

  • Zobrazení

    50

  • Oblíbené

    0

Kategorie