Zobrazit přihlášovací formulář

Ocelový set s krystaly Swarovski

Administrace

Ocelový set s krystaly Swarovski

289 Kč 449 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 64 Kč
Ocelový set - náušnice a náhrdelník - je vyroben z kvalitní chirurgické oceli v lesklé povrchové úpravě a je osázen krystaly chatony pocházející z dílny rakouské společnosti Swarovski®. Díky pokovené zadní straně krystaly odráží daleko více světla a tak…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 14. 5. 2012
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Ocelový set s krystaly Swarovski

289 Kč
  • Popis zboží
Ocelový set - náušnice a náhrdelník - je vyroben z kvalitní chirurgické oceli v lesklé povrchové úpravě a je osázen krystaly chatony pocházející z dílny rakouské společnosti Swarovski®. Díky pokovené zadní straně krystaly odráží daleko více světla a tak září na všechny strany.

Krystaly Swarovski odrážejí světlo a tím vytvářejí krásné barevné odlesky. Barvy krystalu se mění podle úhlu dopadu paprsku světla. Na fotografiích se mohou barvy krystalu Swarovski mírně lišit, i když se jedná o stejnou barvu krystalu, a to i v závislosti na nastavení barev Vašeho monitoru.

Chirurgická ocel je známa pro své vynikající vlastnosti - je hypoalergenní, tzn., že nevyvolává žádné alergické reakce, je tedy vhodná pro alergiky na běžné kovy tak i pro děti. Neoxiduje, na povrchu se netvoří žádné skvrny. Vyniká svou barevnou stálostí – tzn., nemění svoji barvu a udržuje svůj lesk. Je vysoce odolná vůči odření oxidaci i korozi. Speciální hmota je odolná vůči vodě a nárazu.

Parametry:
Materiál setu: chirurgická ocel
Osázení setu: krystal Swarovski®
Barevné provedení krystalu: Crystal F
Rozměry náušnic: 7 × 7 mm
Zapínání náušnic: na puzetu
Rozměry přívěsku: 7 × 9 mm
Typ řetízku: Rolo
Délka náhrdelníku: 45 cm + 4 cm prodloužení
Zapínání náhrdelníku: na karabinu
Hmotnost setu: 4,10 g
Vyrobeno v České republice
  • 19. 8. 2019, 20:27

  • Zobrazení

    14

  • Oblíbené

    0

Kategorie