Zobrazit přihlášovací formulář

Odrážedlo Scoot XL

Administrace

Odrážedlo Scoot XL

2 990 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Kupované nové v 4/2017. PC 4075,-Kč. Dcera měla problém s rovnováhou pro jízdu na kole, ale na běžné odrážedlo byla již velká ( aby si neničila klouby, záda.... ), tak jsem hledala větší odrážedlo a vyhrálo toto. Dcera maximálně spokojená, naučila se…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 1. 12. 2006
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Odrážedlo Scoot XL

2 990 Kč
  • Popis zboží
Kupované nové v 4/2017. PC 4075,-Kč. Dcera měla problém s rovnováhou pro jízdu na kole, ale na běžné odrážedlo byla již velká ( aby si neničila klouby, záda.... ), tak jsem hledala větší odrážedlo a vyhrálo toto. Dcera maximálně spokojená, naučila se perfektně držet rovnováhu a o to bylo snazší začátky na šlapacím kole. Ježděné je pouze loni a stav perfektní...viz fota. Možné dodat včetně orig.krabice + 2 sedlovky na výměnu (kratší a delší tyčka pod sedlo). Preferuji osobní odběr - možné přiblížit na trase Plzeň - Praha(Zličín).

Podrobné informace:



Vhodné: Pro děti od cca 3 či 3,5 do 6,5 let (od 98 do 124 cm). Rozměr od rozkroku k zemi musí mít děti alespoň 40 cm (aby dosáhly na nejnižší polohu sedátka)
Přednosti:
Má velikost pneu 14´ - jedno z největších odrážedel na trhu. Pro větší děti, které s odrážedlem začínají nebo děti, které odrážedlo milují a to jejich je jim už malé, případně už umí i na kole, ale chtějí ještě dál jezdit (většinou střídají kolo a odrážedlo, každé je jiný zážitek).
plná výbava (nafukovací pneu, brzda, měkké sedlo, zvonek)
rychloupínák na sedle pro snadné posouvání
krásné designy.
Materiál: kov (rám).
Sedlo: vysouvací 40 - 49 - 54 cm. Měkké, pohodlné. V balení jsou 2 sedlovky na výměnu (kratší a delší tyčka pod sedlo). Na sedle je vzadu madlo pro snadné nošení.
Brzda: V- brzda. Páčka na řídítkách je uzpůsobená pro dětskou ručku (děti na páčku dosáhnou i ji umáčknou, což bohužel není vždy samozřejmostí). Děti jsou schopné využít brzdu od cca 3 let.
Pneumatiky: Nafukovací, vel. 14 x 1,75, autoventilek.
Váha, délka: 5,3 kg; 98 cm.
Řídítka: Vysouvací 63,5 - 66,5 cm. Na koncích bezpečnostní gripy. Hlavové složení - kuličkové hlavové složení, které zvyšuje životnost odrážedla (řídítka
  • 9. 4. 2019, 22:40

  • Zobrazení

    2

  • Oblíbené

    0

Kategorie