Zobrazit přihlášovací formulář

Pánské hodinky Fossil FS 5066

Administrace

Pánské hodinky Fossil FS 5066

1 500 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Prodám pánské hodinky FOSSIL. Nošení je znát pouze jemně na řemínku, jinak v perfektním stavu. Koupené byly nové s pořizovací cenou 6000 Kč. Vkládám více pánských vyřazených hodinek. Materiál pouzdra: ocel Nerezová ocel 316L (Stainless…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 21. 5. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Pánské hodinky Fossil FS 5066

1 500 Kč
  • Popis zboží
Prodám pánské hodinky FOSSIL. Nošení je znát pouze jemně na řemínku, jinak v perfektním stavu. Koupené byly nové s pořizovací cenou 6000 Kč.

Vkládám více pánských vyřazených hodinek.



Materiál pouzdra: ocel

Nerezová ocel 316L (Stainless steel) je velmi odolným materiálem, který prakticky nelze zničit. Je tvrdá (neohýbá se a ani neláme), barevně stálá, antialergická (nereaguje s tělesnými tekutinami, a proto se žádné složky kovu neuvolňují do kůže a těla) a má antikorozní povrch (povrch je odolný vůči oxidaci a korozi. Navíc je odolná i vůči sladké a slané vodě).

Napájení: baterie

Hodinky jsou poháněné baterií.

Materiál řemínku: kůže

Kůže je jeden z nejoblíbenějších materiálů používaných k výrobě hodinářských řemínků. Působí elegantně, nestudí a velmi snadno se přizpůsobí zápěstí.

24-hodinový ciferník

Malý ciferník zobrazuje čas v 24-hodinovém formátu. Například: hlavní ručičky ukazují 2 hodiny a malý ciferník ukazuje na 14, to znamená, že jsou 2 hodiny odpoledne.

datum - den v měsíci

Zobrazení aktuálního dne v měsíci od 1 do 31.

stopky 1/1 sekundy - 30 minut

Měření s přesností na 1 sekundu. Maximální naměřený čas je 30 minut.

Vodotěsnost: 100M/10ATM

Hodinky s označením vodotěsnosti 100M/10ATM jsou určeny pro plavání a šnorchlování, bez potápění s dýchacím přístrojem.
100M/10ATM označuje stupeň vodotěsnosti standardizovaný normou ISO 6425. ISO testy zahrnují střídání teplot, hloubky, tlaku (vody, vzduchu) po různě dlouhou dobu v klidu a při manipulaci s operativní částí hodinek.

Sklo: minerální

V současné době se jedná o nejrozšířenější typ hodinářského skla. Je velmi tvrdé a má vysoký obsah křemíku, díky čemuž se vyznačuje vysokou odolností vůči
  • 29. 1. 2019, 13:06

  • Zobrazení

    2

  • Oblíbené

    0

Kategorie