Zobrazit přihlášovací formulář

Dětská jídelní židlička SMILE polohovací, 3 barvy

Administrace

Dětská jídelní židlička SMILE polohovací, 3 barvy

1 526 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 8 uživatelů
Doprava: od 0 Kč
Naše jídelní židlička SMILE je ideálním pomocníkem při krmení dětí již od kojeneckého věku. Polohovatelná opěrka zad i nohou umožňuje krmení i těch nejmenších dětí. Opěrku nohou lze nastavit do vodorovné polohy. Velice praktický je také systém pro…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 6. 6. 2018
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Dětská jídelní židlička SMILE polohovací, 3 barvy

1 526 Kč
  • Popis zboží
Naše jídelní židlička SMILE je ideálním pomocníkem při krmení dětí již od kojeneckého věku. Polohovatelná opěrka zad i nohou umožňuje krmení i těch nejmenších dětí. Opěrku nohou lze nastavit do vodorovné polohy. Velice praktický je také systém pro nastavení výšky do 6 úrovní.
Židlička je vybavena transportními kolečky s brzdou, takže ji lze jednoduše přemístit nebo zablokovat při krmení. Skládací systém židličky je velice jednoduchý. Košík umístěný pod sedadlem je ideální pomůckou pro odkládání příslušenství nebo hraček. Stabilní a odolná konstrukce z pevných profilů zajišťuje bezpečnost dítěte při používání výrobku.

Židlička Smile je vyrobena z omyvatelného materiálu, který se velmi snadno čistí. Bezpečnostní pásy zajiťují bezpečné a pohodlné krmení Vašeho dítěte. Potah lze sundat a očistit. Vyjímatelný pultík na jídlo obsahuje místo pro láhev s mlékem nebo džusem. Po skončení jídla, může být pultík připojen k zadním nohám židle.

Barevné varianty: šedá se zvířátky, růžová, modrá (barvu napište do objednávky)

Nosnost: 18 kg
Doplňující informace: výška sedadla nastavitelná 46-66 cm (do 6-ti úrovní), opěrka polohovatelná - 3 polohy, polohovatelná opěrka nohou, 5-ti bodové bezpečnostní pásy, transportní kolečka s brzdou
Záruka: 24 měsíců
  • Rozměry

    Výška: 112 cm Délka: 82 cm Šířka: 58 cm Délka pultíku: 30 cm Šířka pultíku: 56 cm

  • 19. 11. 2019, 12:21

  • Zobrazení

    164

  • Oblíbené

    0

Kategorie