Zobrazit přihlášovací formulář

Kožené tenisky - motiv komiksu

Administrace

Kožené tenisky - motiv komiksu

190 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
Dětská usňová, kotníčková, vycházková certifikovaná obuv je označená značkou ŽIRAFA a ČESKÁ KVALITA. Obuv je vyrobena v ČR ve Zlíně. Obuv je vyrobena z přírodní kůže - Velur. Podešev je protiskluzová. Ve špičce je mezi vrchovým materiálem (z přírodní…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 29. 9. 2011
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Kožené tenisky - motiv komiksu

190 Kč
  • Popis zboží
Dětská usňová, kotníčková, vycházková certifikovaná obuv je označená značkou ŽIRAFA a ČESKÁ KVALITA. Obuv je vyrobena v ČR ve Zlíně.
Obuv je vyrobena z přírodní kůže - Velur. Podešev je protiskluzová. Ve špičce je mezi vrchovým materiálem (z přírodní kůže - Velur) a podšívkou (Bavlněný kepr + Molino) je tzv. tužinka, která má pingpongový efekt, tzn. při zmáčknutí se špička vrací zpět. Tužinka zabraňuje tlačení na nehtová lůžka.
Obuv je vybavena tzv. opatkem, který je umístěný mezi vrchovým materiálem (z přírodní kůže - Velur) a podšívkou (z Bavlněného kepru + Molina) a podšívkovou patičkou z přírodní kůže - měkké vepřovice v patní části. Opatek pomáhá přidržovat nohu v rovině a patu ve správné, osové poloze při chůzi.
V jazyku obuvi v obou zadních dílech mezi vrchovým materiálem (z přírodní kůže - Velur) a podšívkou (Bavlněný kepr + Molino) je tzv. bandáž, která zvyšuje komfort při nošení.
Zapínání obuvi - šněrovadla. Jazyk obuvi drží ve správné pozici při chůzi při zašněrování šněrovadel v jazykovém průvleku z přírodní kůže - Velur..

Obuv je vybavena vkládacími anatomickými stélkami (povrch stélky froté). Stélky jsou schválené pediatrem, netlačí na plosku chodidla a tukové polštáře a pomáhají zdravému vývoji nohy. Doporučujeme i při mírném zpocení nohy stélky vytáhnout, nechat vyvětrat a proschnout.
Po vyjmutí stélky snadno zkontrolujete délku nohy v obuvi. Nožka dítěte roste skokovitě a je třeba pravidelně kontrolovat nadměrek před nejdelším prstem nohy na stélce.
Nošené asi 3 měsíce, poté kloučkovi bohužel vyrostla noha. Až na okopané špičky v pořádku - stav viz foto. Poslední fotka je katalogová.
Vel. 31 - délka stélky 19,9 cm.
  • Značka

    DPK

  • Velikost

    31

  • 3. 10. 2021, 16:41

  • Zobrazení

    106

  • Oblíbené

    0

Kategorie