Zobrazit přihlášovací formulář

Set Vesmír láhev 0,5l + box + krytka+zátka

Administrace

Set Vesmír láhev 0,5l + box + krytka+zátka

469 Kč 520 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
Poštovné : Českou poštou 99, -Kč Zásilkovnou 69, -KčJako naprostou novinku představila firma Mědílek zvýhodněný set, který se skládá z lahvičky, boxu ´´Zdravá sváča´´ a krytky. Stejně jako u všech výrobků této značky jde především o ten nejlepší…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 29. 9. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Set Vesmír láhev 0,5l + box + krytka+zátka

469 Kč
  • Popis zboží
Poštovné : Českou poštou 99, -Kč Zásilkovnou 69, -KčJako naprostou novinku představila firma Mědílek zvýhodněný set, který se skládá z lahvičky, boxu ´´Zdravá sváča´´ a krytky.
Stejně jako u všech výrobků této značky jde především o ten nejlepší materiál, který je v Čechách k dostání. Boxík i lahvička jsou vyrobeny z medicínských materiálů, ve kterých nedochází ke tvorbě plísní, dají se umývat v myčce, vložit do ledničky i do mrazáku. Vydrží i krátkodobé ohřívání v mikrovlnné troubě (900w, maximálně 2 minuty) Neobsahuje ftaláty, změkčovadla ani jiné zdraví škodlivé látky. Miska i láhev je plně recyklovatelná.
Box má uvnitř přepážku, která je posouvatelná a na horní víčko je možné umístit pod průhlednou vrstvu vzkaz pro Vašeho miláčka nebo jiný obrázek.
Rozměr boxu 18 x 13 x 6,5cm
  • 14. 2. 2020, 11:48

  • Zobrazení

    38

  • Oblíbené

    0

Kategorie