Zobrazit přihlášovací formulář

AUtosedačka MAXI COSI Peble

Administrace

AUtosedačka MAXI COSI Peble

590 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 150 Kč
Prodávám zákaznici autosedačku v top stavu v záruce dodubna 2018. Nebouraná, z nekuřáckého auta.Je v top stavu! Veškeré doklady jsou součástí autosedačky Uhlazený a jemný design autosedačky Maxi-Cosi Pebble pod sebou skrývá nejnovější technologické…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 30. 1. 2005
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

AUtosedačka MAXI COSI Peble

590 Kč
Koupit
Prodávám zákaznici autosedačku v top stavu v záruce dodubna 2018. Nebouraná, z nekuřáckého auta.Je v top stavu! Veškeré doklady jsou součástí autosedačky
Uhlazený a jemný design autosedačky Maxi-Cosi Pebble pod sebou skrývá nejnovější technologické vychytávky, které poskytují vám a vašemu dítěti nepředstavitelné pohodlí, snadnost používání a bezpečí. Ať už jedete na krátký výlet po městě, či dlouhou prázdninovou cestu, bezpečnost a komfort vašeho dítěte je s Maxi-Cosi Pebble v dobrých rukách.

Bezpečnost
Autosedačka Maxi-Cosi Pebble je určena pro děti od narození do cca 12 měsíců (0 do 13kg, skupina 0+). Autosedačku lze upevnit do automobilu pomocí 3 bodového bezpečnostního pásu nebo systému IsoFix. Ve spojení se systémem IsoFix poskytuje vysokou míru ochrany a větší komfort pří instalaci autosedačky. Systém boční ochrany zvětšuje ochranu dítěte v případě bočního nárazu.
Komfort
Maxi-Cosi Pebble je prostorná autosedačka dodávaná včetně výplně pro malé děti a výplně na hlavičku, která je ideální pro malá miminka. Jakmile začnou růst, lze obě výplně z autosedačky vyndat a zvětšit tak prostor pro větší dítě. Sluneční stříška je integrovaná v zadní části autosedačky a díky pružnému lemu na autosedačce ji lze vyndat běhěm několika málo vteřin. Stříška je vždy při ruce a neztratí se. Díky inovativnímu systému bezpečnostních pásu vám nebudou nikdy překážet při umisťovánní dítěte do automoblu. Výšku ramenních pásů a opěrky na hlavičku lze polohovat jedním pohybem ruky. Pro přenášení autosedačky Maxi-Cosi Pebble je určeno ergonomicky tvarované madlo. V případě potřeby lze do malého úložného prostoru v zadní části uložit drobnosti pro miminko. Potah autosedačky lze zcela odejmout a prát.
  • 6. 11. 2022, 11:21

  • Zobrazení

    483

  • Oblíbené

    1

Další nabídky bazárku

Hluboká korba Quinny Dreami
Bugaboo Cameleon 2 hluboká korba
Autosedačka Maxi Cosi Tobi
Bugaboo Cameleon potahy
Teutonia taška na kočárek
Teutonia Zimní berry pink

Kategorie