Zobrazit přihlášovací formulář

Motorola TLKR T8 a T7 - Bezdrátové Vysílačky

Administrace

Motorola TLKR T8 a T7 - Bezdrátové Vysílačky

990 Kč 1 990 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 80 Kč
Motorola TLKR T8 PMR446 je PMR vysílačka z osvědčené řady TLKR vybavené maximem dostupných funkcí. Kromě standardních funkcí, které mají i jiné PMR radiostanice je zvýšena odolnost na stříkající vodu, na displeji je možné zobrazovat hodiny, podporováno je…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 26. 3. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Motorola TLKR T8 a T7 - Bezdrátové Vysílačky

990 Kč
Koupit
Motorola TLKR T8 PMR446 je PMR vysílačka z osvědčené řady TLKR vybavené maximem dostupných funkcí. Kromě standardních funkcí, které mají i jiné PMR radiostanice je zvýšena odolnost na stříkající vodu, na displeji je možné zobrazovat hodiny, podporováno je vibrační vyzvánění a selektivní volba. Standardem je samozřejmě i VOX (vysílání ovládané hlasem) Room monitor (obdoba elektr. chůvičky) a také možnost externího napájení př:v autě. Vychytávkou u TLKR-T8 je navíc vestavěná LED svítilna.
Obsah balení:
Vysílačky Motorola TLKR T8 (typ P14EPA03A1AA) se prodávají v balení (krabici), které obsahuje dvě radiostanice Motorola TLKR-T8 (jeden pár vysílaček), dva nabíjecí aku packy 550 mAh NiMH, nabíječ pro dvě vysílačky (lze nabíjet i samostatné baterie), dva klipsy na zavěšení radiostanice na opasek a návod k obsluze.
Radiostanice Motorola TLKR-T8 jsou určeny pro použití ve volném čase, pro sportovní a hobby účely. PMR vysílačky Motorola jsou, stejně jako ostatní PMR radiostanice, použitelné pro spojení na krátkou vzdálenost díky limitovanému (určeno PMR446 standardem) vysílacímu výkonu 0,5W. Dosah vysílaček Motorola TLKR T8 může být 5 až 10 km v závislosti na podmínkách.
Reálný dosah však velmi záleží na konkrétním prostředí. V zastavěné oblasti, kopcovitém terénu může být dosah značně omezen a dosah nemusí překročit 500 m. Naopak za ideálních podmínek může být dosah těchto vysílaček až 10 km nebo také více.
Okamžité spojení s více stanicemi pouhým zmáčknutí vysílacího tlačítka.
Velké boční pryžové vysílací tlačítko
Možnost nastavení kombinace 8 kanálů a 121 kódů (968 kombinací).
Tiché vyzvánění - vibrační, nebo možnost nastavení tichého režimu.
Vyzváněcí (upozorňovací) tóny - 10 tónů.
Direktní volání* - možnost přímého volání jiného účastníka skup
  • Značka

    MOTOROLA

  • Rozměry

    T8 - 55 x 167 x 31 mmT7 - rozměry stanice: 200×30×54 mm, hmotnost: 0,127 Kg

  • 6. 4. 2024, 18:40

  • Zobrazení

    119

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Brazilská Achátová GEODA od Bijou Brigitte
WISSMACH Dámská Kožená Bunda
Čistička vzduchu Bionaire BAP 825
BRAKKIES Kožené chlapecké botky

Kategorie