Zobrazit přihlášovací formulář

PANENKA MINI WINX TYNIX Bloom

Administrace

PANENKA MINI WINX TYNIX Bloom

348 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 40 Kč
Winx Tynix Mini Dolls Víla Winx Mini Dolls Bloom je sběratelská mini panenka v krásné Tynix proměně. Je oblečená do šatiček s krátkou sukýnkou, obuta do sladěnách střevíčků a má zdobená křídla. Bloom, stejně jako její kamarádky Flora, Stella, Musa,…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 31. 5. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

PANENKA MINI WINX TYNIX Bloom

348 Kč
  • Popis zboží
Winx Tynix Mini Dolls

Víla Winx Mini Dolls Bloom je sběratelská mini panenka v krásné Tynix proměně. Je oblečená do šatiček s krátkou sukýnkou, obuta do sladěnách střevíčků a má zdobená křídla. Bloom, stejně jako její kamarádky Flora, Stella, Musa, Tecna a Layla, oplývá magickými schopnostmi. Tyto schopnosti mohou víly uplatnit ve škole, volném čase, ale hlavně v nečekaných situacích, kdy proti nim stojí závistivá čarodějka. Ta nepřeje jejich kamarádství a ráda by jim ho narušila. Víly ale překonáváním nástrah svoje kamarádství naopak potvrzují a upěvňují.

Bloom je víla Dračího ohně, která ve svém nitru tento oheň udržuje. Tím je strážkyní největší síly Magické dimenze. Proto je velmi silnou a má možnost zlou čarodějnici porazit. Pochází ze ztracené planety Domino. Je odhodlaná, statečná ale zároveň veselá.

Kupte svým dětem vílu Tynix Mini!

Vhodné pro děti od 3 let
Výška: 12 cm
  • 3. 11. 2021, 16:21

  • Zobrazení

    202

  • Oblíbené

    0

Kategorie