Zobrazit přihlášovací formulář

Didymos DidyTai Himbeer - šátkové nosítko

Administrace

Didymos DidyTai Himbeer - šátkové nosítko

1 700 Kč 2 200 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
V perfektním stavu, párkrát použité, máme nosítek a šátků více. Běžná cena okolo 3800,- DidyTai je velmi snadno použitelné nosítko a jako jedno z mála na trhu je určené skutečně již pro novorozená miminka. Můžete ho tedy používat od narození až do doby,…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 16. 8. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Didymos DidyTai Himbeer - šátkové nosítko

1 700 Kč
  • Popis zboží
V perfektním stavu, párkrát použité, máme nosítek a šátků více.
Běžná cena okolo 3800,-
DidyTai je velmi snadno použitelné nosítko a jako jedno z mála na trhu je určené skutečně již pro novorozená miminka. Můžete ho tedy používat od narození až do doby, kdy už bude dítě raději samo běhat.

Je ušit z čtvercového kusu šátku a v rozích opatřen čtyřmi popruhy. Nemá žádné knoflíky, druky, přezky ani suché zipy, které by se mohly ochodit, tlačit nebo při otevírání dítě vzbudit. Horní popruhy jsou široké a v místě našití na čtvercový kus šátku zřasené. Díky tomu se Vám krásně rozprostřou na ramenou a rovnoměrně rozkládají váhu dítěte. Spodní popruhy drží DidyTai na místě a poskytují dostatečnou oporu.

Nožičky dítěte musí být během nošení ve fyziologické abdukčně-flekční poloze, aby se kyčle dítěte správně vyvíjely. A právě tuto polohu DidyTai optimálně zajišťuje a řadí se proto právem mezi ergonomická nosítka. U nosítka DidyTai můžete šňůrkou snadno upravit šířku pruhu mezi nožičkama dítěte a nosítko tak přesně přizpůsobit jeho věku a vývoji. Zpočátku budete chtít dítě nosit nejspíše na břiše. DidyTai je ale možné používat i pro nošení na zádech a dokonce i na boku a to až do konf. vel. 98.
Materiál: 100 % biobavlna
Gramáž: 250 g/m2
  • 22. 4. 2020, 20:56

  • Zobrazení

    46

  • Oblíbené

    0

Kategorie