Zobrazit přihlášovací formulář

Luxusní fusak a deka

Administrace

Luxusní fusak a deka

1 200 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Prodám fusak a deku ve stejné barevné kombinaci s outlastem značky Little angel. Je ideální nejen do kočárku, ale také do autosedačky. Obsahuje termoregulační materiál Outlast®, který vytváří ideální teplotní podmínky. Fusak má otvory pro pětibodové…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 5. 3. 2014
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Luxusní fusak a deka

1 200 Kč
  • Popis zboží
Prodám fusak a deku ve stejné barevné kombinaci s outlastem značky Little angel. Je ideální nejen do kočárku, ale také do autosedačky. Obsahuje termoregulační materiál Outlast®, který vytváří ideální teplotní podmínky. Fusak má otvory pro pětibodové zapínání. Na zadní straně je protiskluzová podložka, aby fusak v kočárku dobře držel a nesklouzával. V nepříznivém počasí je možné fusak stáhnout kolem hlavičky. Tento fusak se běžně používá od října do dubna, aniž by se v něm miminko přehřívalo či mu byla zima. Můžete jej používat také v letním období jako spacák. Fusak můžete prodloužit a rozšířit. Je určen pro děti od narození do 3 let věku.
Rozměry: zkrácená/zúžená verze: 90×45 cm; prodloužená/zúžená verze: 100×45 cm; prodloužená/roz­šířená verze: 100×50 cm; rozložený fusak na podložku: 100×90 cm. Obvod fusaku se po rozšíření připnutým pásem zvětší o 10 cm.
Krásný, bez vad. Měli jsme pro holčičku.
  • 18. 11. 2018, 11:05

  • Zobrazení

    2

  • Oblíbené

    0

Kategorie