Zobrazit přihlášovací formulář

Punčocháčky 3packy NEXT, MOTHERACE + silné termo

Administrace

Punčocháčky 3packy NEXT, MOTHERACE + silné termo

140 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 62 Kč
A. NOVÉ 3pack bílo-modro-červených jarních punčocháčků MOTHERCARE Nádherný trojpack punčocháčků MOTHERCARE. Zářivě bílé s modro-červenými vzory. Značená velikost 6-12m. Oboje proužkované jsou nové, nenošené, neprané. Mašličkové jsou nové, nenošené, pouze…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 26. 3. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Punčocháčky 3packy NEXT, MOTHERACE + silné termo

140 Kč
  • Popis zboží
A. NOVÉ 3pack bílo-modro-červených jarních punčocháčků MOTHERCARE
Nádherný trojpack punčocháčků MOTHERCARE. Zářivě bílé s modro-červenými vzory. Značená velikost 6-12m. Oboje proužkované jsou nové, nenošené, neprané. Mašličkové jsou nové, nenošené, pouze 1x zkoušené, 1x oprané.
1. Bílé s modrými mašličkami a červenými puntíky.
2. Bílé s modrými proužky
3. Bílé s červenými proužky
Vhodné pro holčičku jako jarní / podzimní punčocháčky, je to trochu tenčí materiál než klasické teplé zimní. Ideální k sukýnce, šatičkám na jaro.
360 Kč

PRODÁNO B. 3pack hvězdičkových punčocháčku NEXT 6-12m
Nádherný původní 3pack punčocháčků. NOVÉ šedé s bílými hvězdičkami a zeleným lemem. Červeno-bílé proužkové s šedým lemem. Bílé s barevnými hvězdičkami - červené, zelené modré.
Značená velikost 6-12m. Šedé jsou nové, nikdy nenošené. Proužkové a bílé hvězdičkové jsou vzíté párkrát, vynikající stav, nošení lehce znát jen na šlapce - trochu "zašpiněná" bílá, jinak bez vad, bez žmolků.
Krásné punčocháčky pro holčičku na jaro, podzim, zimu.
310 Kč

C. NOVÉ Růžové termo punčocháčky s fialovýma kytičkama
Krásné velmi teplé punčocháčky v světlounce růžové barvě s fialovými kytičkami. Uvnitř teplé "froté". Složení: 80 bavlna, 15% polyamid, 5% elastan. Značená velikost 68-74 (raději však měřte - obvykle bývají termo pounčocháče menší, tyto mi přijdou naopak větší). Punčocháčky jsou kupované nové, nenošené, pouze vybalené. Vhodné na zimu pro holčičku.
140 Kč
  • Značka

    NEXT

  • Velikost

    74

  • Rozměry

    A. MOTHERCARE: délka 38 cm (nenatažené). Výška k rozkroku 23 cm. B. NEXT: délka ke špičce 43 cm, k patě 36 cm, rozkrok k špičce 28.5 cm, šlapka 9 cm. C. Termo: délka 48 cm ke špičce, délka k patě 42, délka od rozkroku ke špičce 31 cm, délka šlapky 10 c

  • 25. 1. 2023, 21:13

  • Zobrazení

    246

  • Oblíbené

    0

Kategorie