Zobrazit přihlášovací formulář

Michael Kors Wonderlust parfémovaná voda 100 ml

Administrace

Michael Kors Wonderlust parfémovaná voda 100 ml

999 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Doprava: od 70 Kč
Kupovaná nová v Sephoře za 2900,- Párkrát stříknuto, viz. foto. Dámská parfémovaná voda Michael Kors Wonderlust má gurmánské složení, v jehož centru stojí mandlové mléko s pikantním pepřem a italským bergamotem. Smyslná hlava parfémované vody se prolíná…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 10. 1. 2011
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Michael Kors Wonderlust parfémovaná voda 100 ml

999 Kč
  • Popis zboží
Kupovaná nová v Sephoře za 2900,-
Párkrát stříknuto, viz. foto.
Dámská parfémovaná voda Michael Kors Wonderlust má gurmánské složení, v jehož centru stojí mandlové mléko s pikantním pepřem a italským bergamotem. Smyslná hlava parfémované vody se prolíná s květinovým srdcem z heliotropu a hvozdíku. Vonná kompozice stojí na dominantní základně ze sladkého benzoinu, thajské pryskyřice a santalového dřeva ze Srí Lanky.

Michael Kors chtěl vyjádřit parfémovanou vůní Wonderlust poctu všem ženám, v jejichž duši převládá touha po dobrodružství, romantice a objevování. Vůně je určena dívkám, ženám a dámám, které se nebojí následovat své srdce a z nichž vyzařuje přirozená krása. Buďte úchvatná za každé situace a inspirujte se touto sebevědomou parfémovanou vodou Michael Kors. Vstupte do vášnivého světa, v němž je dovoleno vše! Vůně byla představena na trh v roce 2016.

Složení
Hlava
bergamot, mandlové mléko, růžový pepř
Srdce
hvozdík, otočník
Základ
benzoin, santalové dřevo
Druh vůně
květinová, ovocná
  • 25. 11. 2018, 11:16

  • Zobrazení

    2

  • Oblíbené

    0

Kategorie