Zobrazit přihlášovací formulář

LR ZEITGARD Serox Instant Skin Perfector

Administrace

LR ZEITGARD Serox Instant Skin Perfector

1 049 Kč 1 500 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
R ZEITGARD Serox Instant Skin Perfector: technologie efektu s dvojím anti-aging účinkem 1. Okamžité zlepšení Optické omlazení vzhledu pleti v několika málo sekundách. Sametově jemné tónující složení perfectoru s decentními barevnými pigmenty promění…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 21. 6. 2015
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

LR ZEITGARD Serox Instant Skin Perfector

1 049 Kč
  • Popis zboží
R ZEITGARD Serox Instant Skin Perfector: technologie efektu s dvojím anti-aging účinkem

1. Okamžité zlepšení
Optické omlazení vzhledu pleti v několika málo sekundách. Sametově jemné tónující složení perfectoru s decentními barevnými pigmenty promění vzhled pokožky. Minimalizuje póry, nedokonalosti pleti a vrásky, zmatní lesklé partie.

2. Trvalé zlepšení
Trvalá reparace struktury pleti den za dnem. Hluboce působící anti-age účinné látky Gatuline® In-Tense a Ultra Filling SpheresTM trvale posilují pevnost pokožky a její elasticitu. Pleť působí jasněji.

JEDINEČNÁ TECHNOLOGIE EFEKTU - PŘESVĚDČÍ DVAKRÁT: Perfektní pleť v několika málo sekundách a trvalá anti-aging péče den za dnem.

Žádný filtr, žádný botox. Geniální LR ZEITGARD Serox Instant Skin Perfector zdokonalí pleť v několika málo sekundách. Každodenní anti-aging s technologií okamžitého a trvalého efektu.

Použití: Naneste každý den množství o velikosti lískového ořechu na celou tvář, po aplikaci denního krému. Perfector se v několika málo sekundách vstřebá. Pak naneste make-up jako obvykle
  • Značka

    LR

  • Rozměry

    30 ml

  • 13. 2. 2019, 13:40

  • Zobrazení

    3

  • Oblíbené

    0

Kategorie