Zobrazit přihlášovací formulář

Odrážedlo odpružené Kokua Jumper

Administrace

Odrážedlo odpružené Kokua Jumper

3 000 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Doprava: od 0 Kč
Naprosto skvělé odpružené odrážedlo Kokua. Rám je hliníkový, takže je velmi lehké. Odrážedlo bylo koupeno včetně přední brzdy. Včetně 2 různě dlouhých sedlovek, dle výšky vašeho malého jezdce. Nejlepší odrážedlo, jaké jsme pro naše mrňousy měli!!! …

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 15. 7. 2006
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Odrážedlo odpružené Kokua Jumper

3 000 Kč
  • Popis zboží
Naprosto skvělé odpružené odrážedlo Kokua. Rám je hliníkový, takže je velmi lehké. Odrážedlo bylo koupeno včetně přední brzdy. Včetně 2 různě dlouhých sedlovek, dle výšky vašeho malého jezdce. Nejlepší odrážedlo, jaké jsme pro naše mrňousy měli!!!

Odrážedlo je používáné, ale stále top stav.
PC 5000 ,-Kč

Odrážedlo Kokua Jumper je vybaveno odpruženou konstrukcí rámu, které šetří dětskou páteř při jízdách na hrbolatém povrchu.
Odpružení zadního kola je zajištěno pomocí elastomeru. Dalším kladem tohoto výrobku je materiál rámu, lehká hliníková slitina AL 7005.
Přední vidlice je uložena v kvalitním hlavovém složení Ahead s ložisky.
Kola tohoto dětského odrážedla jsou tvořena lehkými hliníkovými ráfky a náboji, nejlepší možné pevnosti kol je docíleno použitím ocelových vyplétacích drátů. Kvalitní pláště Schwalbe BIG APPLE s ochranou proti píchnutí duše a odpružení zadního kola šetří dětskou páteř při jízdách na hrbolatém povrchu.
Všechny hrany a spoje jsou opracovány a zaobleny, šrouby na představci jsou zakryty polstrovaným chráničem. Rukojeti jsou na koncích rozšířeny, brání tak poranění prstů např. při "těsném" průjezdu kolem zdi.
Váš malý cyklista jistě časem ocení výškovou nastavitelnost sedla (340 - 470 mm), která je umožněna díky použití 2 sedlovek odlišné délky.
  • 13. 2. 2019, 13:51

  • Zobrazení

    14

  • Oblíbené

    0

Kategorie