Zobrazit přihlášovací formulář

PROKLOUB SPECIAL TABLETY

Administrace

PROKLOUB SPECIAL TABLETY

275 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 60 Kč
Tablety s chondroitinem, glukosaminem a dalšími biologicky aktivními látkami. ProKloub special jsou tablety určené pro zásobování organismu nezbytnými stavebními prvky pojivové tkáně, která tvoří šlachy, vazy a chrupavky pohybového ústrojí člověka. …

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 27. 8. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

PROKLOUB SPECIAL TABLETY

275 Kč
  • Popis zboží
Tablety s chondroitinem, glukosaminem a dalšími biologicky aktivními látkami.

ProKloub special jsou tablety určené pro zásobování organismu nezbytnými stavebními prvky pojivové tkáně, která tvoří šlachy, vazy a chrupavky pohybového ústrojí člověka.

Jedná se zejména o crupavkotvorné látky - chondroitin, glukosamin, hořčík, křemík a bór. Tyto látky mají příznivý vliv nejen na zabránění degenerace, ale zejména na regeneraci pohybového ústrojí. Pomáhají udržet v chrupavkách tekutinu a pomáhají výstavbě a regeneraci chrupavčité tkáně.

To je velice významné zvláště u velkých kloubů. Anorganické prvky jsou vázány v tzv. biologické vazbě, která umožňuje jejich vysokou využitelnost. Využití synergických účinků použitých surovin je unikátní vlastností tohoto doplňku stravy.

Balení: 120 tablet/60 g

SLOŽENÍ



Složení: tabletovací přísada sorbitol a stearan hořečnatý, hydrolyzovaný kolagen, organicky vázaný selen, glukosamin sulfát, mléčná bílkovina, oxid hořečnatý, chondroitin sulfát, kyselina L-askorbová, směs mikroorganizmů (Lactobacillus acidophilus, Bifidobactérium bifidum), směs organicky vázaných stopových prvků (bór, křemík), aminokyselina L-cystin.
Výrobek neobsahuje cukr, konzervační a chuťové látky, ani syntetická barviva
  • Rozměry

    Doporučené dávkování: 2x denně 1 tableta Jednu tabletu 2x denně polknout a zapít. Výrobek není určen dětem do 3 let. VÝROBCE / ZEMĚ PŮVODU Vyrobeno v ČR

  • 27. 3. 2019, 14:21

  • Zobrazení

    3

  • Oblíbené

    0

Kategorie