Zobrazit přihlášovací formulář

Spin Master Hatchimals Surprise Dvojčata kočičky

Administrace

Spin Master Hatchimals Surprise Dvojčata kočičky

900 Kč 1 300 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 8 uživatelů
Doprava: od 179 Kč
VYPRODÁNO Popis produktu Které dítě by si nepřálo malého, roztomilého mazlíčka, který by si s ním dlouhé hodiny hrál. Tato malá dvojčátka s hebkou srstí a velikýma očima jsou přesně taková. Umí mluvit, zpívat, tančit a hrát si. Snadno se naučí vaše…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 14. 6. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Spin Master Hatchimals Surprise Dvojčata kočičky

900 Kč
  • Popis zboží
VYPRODÁNO
Popis produktu
Které dítě by si nepřálo malého, roztomilého mazlíčka, který by si s ním dlouhé hodiny hrál. Tato malá dvojčátka s hebkou srstí a velikýma očima jsou přesně taková. Umí mluvit, zpívat, tančit a hrát si. Snadno se naučí vaše jméno. Každé z dvojčátek je jiné, zatímco jedno rádo vypráví vtipy, to druhé chvilku neposedí. Potřebují správnou péči, aby se dobře vyvíjela. A také dobrou výchovu. Než se z miminek stanou dospělí, urazí ještě dlouhou cestu.

Na začátku je jedno vejce
Pozor, jedno vejce je větší, než ty ostatní. Co se v něm asi skrývá? Najednou se ozývá ťukání. Je čas! Obejměte vajíčko a s napětím sledujte, co se objeví. Za chvíli vykouknou veliké duhové oči. Je to kočička. A dokonce dvě!
Roztomilí mazlíčci
Zvířátka mají krásnou pruhovanou srst a veliké barevné oči. Při správné péči budou dobře prospívat. Jejich vývoj od miminka po dospělé přináší dětem spoustu zábavy a poznání.

Chytrá zvířátka
Dvojčátka umí mluvit, tančit, hrát si i chodit. Musíte je ale také vychovávat. Lehce se naučí vaše jméno, nebo třeba vyprávět vtipy. Každé má jinou osobnost a vzájemně na sebe reagují.
Správná péče je důležitá
Tato hračka děti učí, jak správně pečovat o někoho druhého. Rozvíjí tím u nich smysl pro zodpovědnost a empatii.
  • 27. 9. 2020, 14:55

  • Zobrazení

    110

  • Oblíbené

    0

Kategorie