Zobrazit přihlášovací formulář

Jungle Man EdP

Administrace

Jungle Man EdP

780 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
Hlava parfému: bergamot, máta, pelyněk Srdce parfému: kardamom, levandule, hřebíček Základ parfému: tonka boby, mošus, santalové dřevo, cedrové dřevo, vanilka Osvobozující dobrodružství Nezkrotný, nezávislý život. Každý den nové dobrodružství. Vůně…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 21. 6. 2015
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Jungle Man EdP

780 Kč
  • Popis zboží
Hlava parfému: bergamot, máta, pelyněk
Srdce parfému: kardamom, levandule, hřebíček
Základ parfému: tonka boby, mošus, santalové dřevo, cedrové dřevo, vanilka

Osvobozující dobrodružství
Nezkrotný, nezávislý život. Každý den nové dobrodružství. Vůně okouzluje kompozicí levandule, zelené máty a vzácných tonka bobů.

Použití: Pro nejlepší účinek nanášejte parfém dvakrát až třikrát denně na místa, kde cítíte puls: vnitřní stranu zápěstí, loketních jamek, na krk, pod ušní lalůčky, nebo do kolenních jamek. Jestliže vaše pokožka reaguje na parfém citlivě, nastříkejte vůni na kapesník, do kabelky, do vlasů či na vnitřní stranu oblečení. Vůni do pokožky nevtírejte, nechte ji přirozeně zaschnout, aniž byste se jí dotýkali a vůni tak rozbíjeli. Podle nálady a k různým příležitostem volte odlišné vůně. Jiné vůně se hodí během dne a odlišné parfémy používejte k večerním a slavnostním účelům. V horkém letním počasí můžete dosáhnout příjemného chladivého osvěžení, pokud parfém uložíte do chladničky. Parfémy vždy uchovávejte na suchém a chladném místě s konstantní teplotou.
  • Značka

    LR

  • Rozměry

    50 ml

  • 13. 2. 2019, 13:43

  • Zobrazení

    5

  • Oblíbené

    0

Kategorie