Zobrazit přihlášovací formulář

Herní sluchátka s mikrofonem Zalman ZM-HPS300

Administrace

Herní sluchátka s mikrofonem Zalman ZM-HPS300

130 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Doprava: od 80 Kč
zcela nové - nepoužívané Zalman ZM-HPS300 Sluchátka Zalman ZM-HPS300 jsou výbornou volbou pro vášnivé hráče, kde díky maximálně pohodlným náušníkům si můžete dopřát i celé hodiny hraní. Měkce polstrované náušníky se flexibilně přizpůsobují tvaru…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 28. 4. 2010
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Herní sluchátka s mikrofonem Zalman ZM-HPS300

130 Kč
  • Popis zboží
zcela nové - nepoužívané


Zalman ZM-HPS300
Sluchátka Zalman ZM-HPS300 jsou výbornou volbou pro vášnivé hráče, kde díky maximálně pohodlným náušníkům si můžete dopřát i celé hodiny hraní. Měkce polstrované náušníky se flexibilně přizpůsobují tvaru hlavy uživatele.

Snadno přístupné ovládání hlasitosti
Myš Cerberus Gaming Mouse je navržena tak, aby dokonale padla do pravé i levé ruky, vyhověla jakémukoli typu držení a zprostředkovala tak pohodlné hraní i dokonalé ovládání.

Kvalitní komunikace s přáteli
Komunikování s přáteli nebo rodinou prostřednictvím internetu je v poslední době stále oblíbenější. Pokud chcete, aby Vás přátelé velmi dobře slyšeli ať už při hraní důležitého herního zápasu nebo při komunikaci s rodinou je třeba si zvolit kvalitní headset s citlivým mikrofonem. Tento model má velký robustní mikrofon, aby Vás poslouchající dobře slyšel. Potlačení hluku v pozadí dovolí kvalitně komunikovat i v hlučnějších místnostech a uzavřené náušníky zajistí, že nebudete tolik rušeni okolím a budete se moci plně soustředit na Vaši komunikaci. Tyto sluchátka výrobce doporučuje jako skvělý nástroj pro rozené velitele.
  • 9. 3. 2019, 8:46

  • Zobrazení

    2

  • Oblíbené

    0

Kategorie