Zobrazit přihlášovací formulář

UBYTOVÁNÍ -APARTMENTS U ZLATÉ KORUNY Mar.Lázně

Administrace

UBYTOVÁNÍ -APARTMENTS U ZLATÉ KORUNY Mar.Lázně

1 111 111 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Naše Apartmány u Zlaté Koruny se nacházejí v Mariánských Lázních, 100 metrů od kolonády u Zpívající fontány, a nabízejí zdarma dostupné Wi-Fi. Apatments u Zlaté Koruny se nachází v klidném prostředí lázeňského centra u Goethova náměstí v těsné blízkosti…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 31. 7. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

UBYTOVÁNÍ -APARTMENTS U ZLATÉ KORUNY Mar.Lázně

1 111 111 Kč
  • Popis zboží
Naše Apartmány u Zlaté Koruny se nacházejí v Mariánských Lázních, 100 metrů od kolonády u Zpívající fontány, a nabízejí zdarma dostupné Wi-Fi.
Apatments u Zlaté Koruny se nachází v klidném prostředí lázeňského centra u Goethova náměstí v těsné blízkosti kolonády a Zpívající fontány. V tomto krásném městě jsou nádherné lázeňské parky , romantické kolonády a půvabné pavilony, příjemné kavárny.Město je obdařené léčivými minerálními prameny a jedinečnou atmosférou, kterou si každý rok přijíždějí vychutnat tisíce a tisíce návštěvníků. Místo, ve kterém se potkává historie s moderními způsoby, jak příjemně strávit dovolenou – lázeňským odpočinkem, ale také aktivně sportem, vycházkami nebo kulturním programem. Upravené parky, nádherná architektura, krása zdejší přírody, široká nabídka volnočasových aktivit a také slavná minulost. Toho všeho si můžete v Mariánských Lázních užívat plnými doušky, stejně tak, jako místních pramenů.
PIŠTE SI O VÍCE INFO,RÁDI VÁS UBYTUJEME V JEDNOM Z NAŠICH 3 APARTMÁNŮ.
CENA SE ODVÍJÍ PODLE POČTU OSOB A PODLE POČTU STRÁVENÝCH NOCÍ.
  • 13. 2. 2019, 9:13

  • Zobrazení

    200

  • Oblíbené

    1

Další nabídky bazárku

Kategorie