Zobrazit přihlášovací formulář

OSP6 OSPREY QUESTA 27 BLACK ORCHID

Administrace

OSP6 OSPREY QUESTA 27 BLACK ORCHID

1 750 Kč 2 199 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
Dámský batoh Questa 27 nabízí vysoký komfort každodenního použití a bezkonkurenční organizaci úložného prostoru. Velmi praktický pro váš pracovní a školní den nebo volný čas. Hlavní komora má polstrovanou kapsu na notebook, kapsu na dokumenty a dvě…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 2. 7. 2018
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

OSP6 OSPREY QUESTA 27 BLACK ORCHID

1 750 Kč
  • Popis zboží
Dámský batoh Questa 27 nabízí vysoký komfort každodenního použití a bezkonkurenční organizaci úložného prostoru. Velmi praktický pro váš pracovní a školní den nebo volný čas.

Hlavní komora má polstrovanou kapsu na notebook, kapsu na dokumenty a dvě kapsy na zip. Druhá komora je vybavena organizérem s několika kapsičkami a klipem na klíče. Svrchu batohu je vstup do menší kapsičky např. pro brýle a elektroniku.
Ramenní popruhy jsou polstrované a nabízí maximální komfort celodenního nošení. Hrudní popruh je výškově nastavitelný, vybaven nouzovou píšťalkou a ouškem na přichycení LED světla, bederní popruh je odnímatelný. Po stranách batohu jsou kompresní popruhy určené pro zmenšení objemu a strečové kapsy na láhve s pitím. Questa 27 je vpředu vybavena elastickým pavoukem a reflexní grafikou.
  • 13. 3. 2020, 11:05

  • Zobrazení

    13

  • Oblíbené

    0

Kategorie