Zobrazit přihlášovací formulář

LEVANDULE/levandulový sprchový gel na tělo i vlasy

Administrace

LEVANDULE/levandulový sprchový gel na tělo i vlasy

49 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 23 Kč
Sprchový gel s vůní levandule má zvláště jemnou recepturu sprchového gelu a šampónu v jednom s panthenolem pro šetrné mytí těla i vlasů. Gel zanechá vaši pokožku hedvábně jemnou a čistou, příjemná vůně levandule dokonale osvěží vaše tělo i mysl. Jemné…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 21. 11. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

LEVANDULE/levandulový sprchový gel na tělo i vlasy

49 Kč
  • Popis zboží
Sprchový gel s vůní levandule má zvláště jemnou recepturu sprchového gelu a šampónu v jednom s panthenolem pro šetrné mytí těla i vlasů. Gel zanechá vaši pokožku hedvábně jemnou a čistou, příjemná vůně levandule dokonale osvěží vaše tělo i mysl. Jemné složení šampónu je vhodné pro každodenní péči o pokožku i vlasy pro muže i ženy. 250 ml.

Zavřete oči a nechte se unášet uklidňující a smyslnou vůní levandule. Tahle mocná bylinka má silné relaxační a zklidňující účinky, působí proti depresi a špatné náladě. Zahalte se do její vůně a dopřejte sobě a svým blízkým příjemné chvíle relaxace s kouzelným nádechem Provence. Levandulová kosmetika je pro náročné podzimní a zimní dny to nejlepší. Nádherná vůně levandule Vás i během zimy přenese zpět do letních dnů.
  • 4. 6. 2020, 8:08

  • Zobrazení

    21

  • Oblíbené

    0

Kategorie