Zobrazit přihlášovací formulář

Dvě červené plechové lanovky na klíček

Administrace

Dvě červené plechové lanovky na klíček

490 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Doprava: od 85 Kč
Prodám dvě červené plechové lanovky od českého výrobce tradičních plechových hraček, jsou na klíček, plně funkční, kupované nové. (cena za jednu byla okolo 500,-Kč)Součástí je jeden klíček a provázek (jezdí po jakémkoliv podobném provázku). Lanovky mají…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 18. 4. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Dvě červené plechové lanovky na klíček

490 Kč
  • Popis zboží
Prodám dvě červené plechové lanovky od českého výrobce tradičních plechových hraček, jsou na klíček, plně funkční, kupované nové. (cena za jednu byla okolo 500,-Kč)Součástí je jeden klíček a provázek (jezdí po jakémkoliv podobném provázku). Lanovky mají na sobě nálepku aby si je děti poznali, není problém sundat. V super stavu!!
rozměry: 10 x 11 x 6 cm
Popis výrobce:
Provázek v délce 5 m upevníme mezi dva pevné body, nebo zavěsíme pomocí přiložených gumových kroužků. Převýšení na této délce může být maximálně 0,5 m. V podlaze lanovky je otvor pro natahovací klíček a brzda. Při natahování strojku musí být brzda v poloze "0". Lanovka se bude pohybovat směrem od brzdy k otvoru pro klíček. Takto nataženou lanovku položíme drážkami hnacího soukolí na napnutý provázek a uvolněním brzdy do polohy "I" uvedeme lanovku do pohybu.
  • 8. 8. 2019, 16:37

  • Zobrazení

    20

  • Oblíbené

    0

Kategorie