Zobrazit přihlášovací formulář

POTRAVINY KRÁJENÍ NA PRKÉNKU OVOCE A ZELENINA SADA

Administrace

POTRAVINY KRÁJENÍ NA PRKÉNKU OVOCE A ZELENINA SADA

199 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 2 uživatele
Doprava: od 80 Kč
Sada ovoce a zeleniny se suchým zipem + doplňky SADA BAREVNÉHO OVOCE – sada přesných napodobenin ovocných plodů v nákupním koši umožňuje zajímavou hru na obchod, na domácnost nebo vaření. Pestré barvy přitahují pozornost dítěte a povzbuzují ji. …

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 29. 11. 2013
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

POTRAVINY KRÁJENÍ NA PRKÉNKU OVOCE A ZELENINA SADA

199 Kč
  • Popis zboží
Sada ovoce a zeleniny se suchým zipem + doplňky

SADA BAREVNÉHO OVOCE – sada přesných napodobenin ovocných plodů v nákupním koši umožňuje zajímavou hru na obchod, na domácnost nebo vaření. Pestré barvy přitahují pozornost dítěte a povzbuzují ji.

MOŽNOST KRÁJENÍ A OPĚTOVNÉHO SLOŽENÍ - díky přiloženému noži a prkýnku je možné potraviny krájet na poloviny a později je opět spojit dohromady, což nepochybně činí hru mnohem zábavnější. .

VLIV NA VÝVOJ DĚTÍ – hračka umožňuje nejen zajímavé a radostné trávení času, ovlivňuje také intelektuální vývoj dítěte a zvyšuje jeho motorické dovednosti, rozvíjí představivost a podporuje kreativitu. Učí děti spolupracovat ve skupině a zlepšuje sociální a integrační dovednosti. Slouží jako ideální pomůcka při rozpoznávání názvů a tvarů ovoce, při učení barev a počítání.

PŘENOSNÝ – sada obsahuje košíček, takže si ji dítě může s sebou vzít kamkoliv. Do mateřské školy, ke kamarádovi nebo na zahradu. Je malý a nevyžaduje mnoho prostoru, takže si jej můžete vzít bez problémů i na výlet. Všechny prvky jsou umístěny v koši, což usnadňuje zachovat pořádek.

SPECIFIKACE:

věk: od 3 let
certifikáty: CE, EN 71
materiál: plast
rozměry krabice (d/š/v): 41,5/5/29,5cm
hmotnost sady: 175g
hmotnost s obalem: 403g

SADA OBSAHUJE 14 ČÁSTÍ:

7ks zeleniny: lilek, zelená paprika, červená paprika, kukuřice, brambora, mrkev, rajče
5ks ovoce: jahoda, citron, karambol, hruška, banán
nožík ke krájení
prkýnko

Sada barevné zeleniny a ovoce v košíku je skvělým doplňkem zábavy malých kuchařů, kteří si rádi hrají na domácnost, nakupují nebo vaří. Děti chodí rády nakupovat s rodiči, tato sada jim umožní hru v teple domova a ještě se přiučí hodně pra
  • 2. 1. 2022, 22:26

  • Zobrazení

    644

  • Oblíbené

    1

Kategorie