Zobrazit přihlášovací formulář

1 + 1 LYŽAŘSKÁ BUNDA

Administrace

1 + 1 LYŽAŘSKÁ BUNDA

150 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 79 Kč
1. Technická zimní bunda z háemka, vodní sloupec výrobce neuvádí, světlá tyrkysová barva s malinovými akcenty, uvnitř mikroflís a olivky na stažení, v rukávech vsadka s otvorem na palec, reflexní prvky, kapuce je odepínací, funkkčně naprosto v pořádku,…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 3. 6. 2005
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

1 + 1 LYŽAŘSKÁ BUNDA

150 Kč
  • Popis zboží
1. Technická zimní bunda z háemka, vodní sloupec výrobce neuvádí, světlá tyrkysová barva s malinovými akcenty, uvnitř mikroflís a olivky na stažení, v rukávech vsadka s otvorem na palec, reflexní prvky, kapuce je odepínací, funkkčně naprosto v pořádku, Laura nosila běžně do školky, kolem švů a na liště je bunda taková "unavená" - viz fotky, na kterých to vypadá horší, než ve skutečnosti je :-) Uvedená vel. 122.
2. Funkční nepromokavá bunda z céáčka, vodní sloupec 8000, vyteplená vatelínem a podšitá ještě teplejší látkou, kapuce je odepínací, v rukávech flísová vsadka s otvorem na palec, v pase pás proti profouknutí. Bunda je politá barvou, která nejde vyprat, technicky všechno v pořádku, na lítačku na zahradu super - přidávám zdarma k háemkové, uvedená vel. 128.
CENA ZA OBĚ BUNDY, určitě ještě hodně užijete :-) SOUKROMÝ PRODEJ - cena už je takhle symbolická, proto prosím nežádejte 50% slevu, kterou máme na album z kamenného obchodu.
  • Značka

    H&M + C&A

  • Velikost

    122

  • Rozměry

    1. délka pd 52, zd 59, šířka 43, ruk.od kap. 53 + ještě vykukuje vsadka asi 5 cm 2. délka 52, šířka 40, ruk.od kap. 54 + ještě vykukuje vsadka asi 3 cm

  • 18. 1. 2019, 18:27

  • Zobrazení

    131

  • Oblíbené

    0

Kategorie