Zobrazit přihlášovací formulář

REER KAMERA PRO SMARTPHONE A IPHONE

Administrace

REER KAMERA PRO SMARTPHONE A IPHONE

2 290 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 99 Kč
Kamera pro Smartphone a IPhone Digitální přenos, technologie IP, neomezený rozsah, HD kamera s vysokým rozlišením, inteligentní detekce pohybu a hluku, snadná a rychlá instalace prostřednictvím aplikace Spolehlivé spojení s dítětem Pro rodiče jde…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 25. 5. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

REER KAMERA PRO SMARTPHONE A IPHONE

2 290 Kč
  • Popis zboží
Kamera pro Smartphone a IPhone

Digitální přenos, technologie IP, neomezený rozsah, HD kamera s vysokým rozlišením, inteligentní detekce pohybu a hluku, snadná a rychlá instalace prostřednictvím aplikace

Spolehlivé spojení s dítětem
Pro rodiče jde především o bezpečnost a pohodu svých dětí. Zvláště pokud jste je uložili do postele, vždy se ujistěte, že dítě je v pořádku. Vzhledem k tomu, že nemůžete sedět nepřetržitě se spícím dítětem a dohlížet na něj, je důležité zajistit jeho spolehlivé sledování.
S IP BabyCam zůstáváte v trvalém kontaktu s dítětem prostřednictvím mobilního telefonu a jste vždy informováni o tom, jak se cítí. Takže máte vždy "odposlech" v dětském pokoji, aniž byste rušili důležitý spánek dětí.

Bezpečné připojení
díky technologii IP
Díky digitálnímu přenosu prostřednictvím technologie IP máte bezpečný přístup ke své BabyCam po celém světě. Všechna data jsou zašifrována přesměrována na vaše mobilní zařízení. Díky unikátnímu ID kamery a vašemu vlastnímu zvolenému heslu jsou vaše data bezpečně chráněna proti třetím stranám. Díky technologii IP neexistuje žádná omezení rozsahu dětského monitoru a máte bezproblémový přenos všude tam, kde má vaše mobilní zařízení příjem.

Snadné spuštění
díky bezplatné aplikaci
Chcete-li mobilní zařízení používat jako rodičovskou jednotku pro IP BabyCam, musíte nejprve stáhnout bezplatnou aplikaci v závislosti na operačním systému v App Store nebo Google Play. Po několika kliknutích je IPCam a vaše zařízení připojena a přenos může začít. Ve smartphonu můžete také spárovat více kamer. Fotoaparát může data odeslat několika mobilním zařízením. Například, prarodiče mohou sledovat jejich milý malý klidně spinká.
Aplikace může být použita jak na smartphonech, tak na tablet
  • Značka

    REER

  • Rozměry

    Velikost balení: 9,8 cm x 6,0 cm x 15,8 cm (Š x D x H)

  • 5. 6. 2020, 10:29

  • Zobrazení

    63

  • Oblíbené

    0

Kategorie