Zobrazit přihlášovací formulář

REER MIX&MATCH KAMERA POHYBLIVÁ

Administrace

REER MIX&MATCH KAMERA POHYBLIVÁ

2 890 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 99 Kč
Mix&Match MoveCam Dálkově ovládaná otočná kamera MoveCam (až o 330 ° po vertikální ose a o 120 ° po ose horizontální) je vybavena inteligentní funkcí VOX (přenos pouze při zachycení zvuku), šetrným ECO režimem, který snižuje rádiové záření na minimum a…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 25. 5. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

REER MIX&MATCH KAMERA POHYBLIVÁ

2 890 Kč
  • Popis zboží
Mix&Match MoveCam
Dálkově ovládaná otočná kamera MoveCam (až o 330 ° po vertikální ose a o 120 ° po ose horizontální) je vybavena inteligentní funkcí VOX (přenos pouze při zachycení zvuku), šetrným ECO režimem, který snižuje rádiové záření na minimum a nastavitelnou citlivostí mikrofonu. Prostřednictvím obrazovky můžete mimo jiné např. přiblížit snímané prostředí nebo spustit jednu z 8 volitelných ukolébavek.

Nová kombinovatelná dětská chůvička Mix&Match Vám umožní mít vaše dítě stále pod dohledem. Kombinací obrazovky (úhlopříčka 3,5 nebo 5 palců) a jedné či více statických nebo otočných kamer (až 4 kamery na 1 obrazovku) získáte dokonalého pomocníka s širokým rozsahem užitečných funkcí, které vám usnadní život.

Dálkově ovládaná otočná kamera MoveCam (až o 330 ° po vertikální ose a o 120 ° po ose horizontální) je vybavena inteligentní funkcí VOX (přenos pouze při zachycení zvuku), šetrným ECO režimem, který snižuje rádiové záření na minimum a nastavitelnou citlivostí mikrofonu. Prostřednictvím obrazovky můžete mimo jiné např. přiblížit snímané prostředí nebo spustit jednu z 8 volitelných ukolébavek. Kamera se navíc automaticky přizpůsobuje prostředí se zhoršenými světelnými podmínkami a v její spodní části je integrované dálkově ovládané noční světlo pro bezpečnější pocit dítěte při usínání.

Vlastnosti:
- dálkově ovládané otáčení kamery
- součást Mix&Match dětské chůvičky
- moderní FHSS technologie přenosu
- dosah až 300 m
- VOX funkce
- ECO režim (s nastavitelnou citlivostí mikrofonu)
- funkce přiblížení
- 8 tradičních ukolébavek
- automatické přizpůsobení zhoršeným světelným podmínkám
- integrované dálkově ovládané noční světlo

Barva: antracit
Materiál: plast

Obsah balení:
1x dětská (vys
  • Značka

    REER

  • Rozměry

    Velikost balení: 17 x 10,5 x 19 cm (š x h x v)

  • 1. 6. 2020, 9:42

  • Zobrazení

    32

  • Oblíbené

    0

Kategorie