Zobrazit přihlášovací formulář

Koník Ferda

Administrace

Koník Ferda

180 Kč 190 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 30 Kč
Koník Ferda je pestrobarevná hebká hračka s veselým potiskem, která pomáhá rozvíjet zrak dítěte. Syté barvy a rozmanité vzory na bříšku a nohách koníka upoutají dítě na první pohled, stejně tak jako velké oči a roztomilý výraz. Hříva a ocas jsou tvořeny…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 7. 6. 2011
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Koník Ferda

180 Kč
Koupit
AKCE Balíkovna na adresu v dubnu 30,- VÝPRODEJ (obj. nad 300,- sleva 5%, nad 700-10%, 1200-15%, 1800-20%). Uvádějte hned s objednávkou způsob doručení.
Koník Ferda je pestrobarevná hebká hračka s veselým potiskem, která pomáhá rozvíjet zrak dítěte. Syté barvy a rozmanité vzory na bříšku a nohách koníka upoutají dítě na první pohled, stejně tak jako velké oči a roztomilý výraz. Hříva a ocas jsou tvořeny pevnými saténovými stuhami, k procvičování hmatu slouží také hmatové body na bříšku a uvnitř fialových kopýtek. Když se ťukne kopýtky o podložku, ozve se řehtání a zvuky koňských kopyt. Hračka je vyrobena z veluru, výplň tvoří polyesterová vlákna. Je určena pro děti od šesti měsíců.
Málo hraná, přesto z vnitřní strany povolený ve švu a na bříšku na bílé části asi od prstíků slabé flíčky - mělo by jít vyprat, když se vyndá strojek. Ten je schovaný na suchý zip, lze přepnout do pozice on/off.
Zásilkovnou lze poslat jen po přidání zboží z komerčního prodeje.
  • 11. 4. 2024, 18:44

  • Zobrazení

    871

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Memino protiklady, 2-4 roky
Multifunkční auto
Řetízek na dudlík
Kostky Mega bloks, 1-5 let
Piáno se zvuky zvířat
Postýlka + matrace + klínek
Kočárek trojkombinace X-lander XA 2010
Riflové kraťasy, šortky
Letní pyžamo Frozen, Ledové království

Kategorie