Zobrazit přihlášovací formulář

@@@ Posilovací gumový expandér @@@

Administrace

@@@ Posilovací gumový expandér @@@

199 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Doprava: od 55 Kč
!!! IHNED K ODESLÁNÍ !!! Natahovací posilovač svalů. Posilovací expandér je jednoduchý přístroj se kterým lze efektivně procvičit svaly celého těla. Díky malým rozměrům a nízké hmotnosti je manipulace a cvičení s expandérem velmi snadné. Tento…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 29. 6. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

@@@ Posilovací gumový expandér @@@

199 Kč
  • Popis zboží
!!! IHNED K ODESLÁNÍ !!! Natahovací posilovač svalů.

Posilovací expandér je jednoduchý přístroj se kterým lze efektivně procvičit svaly celého těla. Díky malým rozměrům a nízké hmotnosti je manipulace a cvičení s expandérem velmi snadné. Tento posilovací přístroj slouží k účinnému a plynulému procvičení celého těla. Hlavní částí přístroje je guma, díky které bude cvičení příjemné a plynulé. Jednotlivé cviky spočívají v natahování a povolování gumy, při kterém dochází k posilování jednotlivých částí těla. Cvičení s expandérem je velmi jednoduché a zvládne ho opravdu každý. Expandér je velmi lehký a skladný, takže jej po cvičení můžete kamkoliv uklidit a nezabere vám žádné zbytečné místo. Barva : modrá. Materiál : pěna, guma a plast. Rozměry : délka gumy od země bez natažení 66 cm, šíře madla 25 cm. Baleno v krabici.

Výhody posilovacího expandéru : plynulé a efektivní cvičení, není potřeba nijak nastavovat, možnost provádět několik druhů cviků, nízká hmotnost a malé rozměry.

Cviky, které lze provádět pomocí expandéru : Ve stoje si nohy vložte do třmenů, rovně se postavte, oběma rukama chyťte madla a natahujte je nahoru směrem k hrudi. V sedě si nohy vložte do třmenů, sedněte si na zem nebo na podložku. Uchopte oběma rukama madla a natahujte je směrem k hrudi. V leže jeden cvik : položte se na záda na zem nebo na podložku, nohy vložte do třmenů a zvedněte je pokrčené v kolenou. Madla držte v úrovni břicha a nohy propínejte v kolenou. V leže druhý cvik : položte se na záda na zem, vložte nohy do třmenů, uchopte oběma rukama madla a přitahuje se z lehu do sedu.
  • 5. 4. 2020, 22:51

  • Zobrazení

    51

  • Oblíbené

    0

Kategorie