Zobrazit přihlášovací formulář

Taneční podložka X-treme Dance Pad Platinum

Administrace

Taneční podložka X-treme Dance Pad Platinum

200 Kč 480 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Doprava: od 0 Kč
Taneční podložka - hra, která spojuje zábavu a sport! Dámská jízda může být ještě veselejší u vás doma. Stačí si připravit program, který zabaví vás všechny, dá vám pořádně do těla a ještě se u něj pořádně nasmějete. Taneční podložka pro PC i TV Xtreme…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 31. 5. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Taneční podložka X-treme Dance Pad Platinum

200 Kč
  • Popis zboží
Taneční podložka - hra, která spojuje zábavu a sport! Dámská jízda může být ještě veselejší u vás doma. Stačí si připravit program, který zabaví vás všechny, dá vám pořádně do těla a ještě se u něj pořádně nasmějete. Taneční podložka pro PC i TV Xtreme Dance Platin 2v1. Taneční podložka, kde si můžete nastavit obtížnost tance.
Velmi snadná instalace: jednoduše připojte rohož do televizoru přes kabel nebo k Vašemu PC přes USB port a máte hotovo. U tančení se pobaví jak dospělí, tak i děti. A s nimi celá rodina. Začněte se hýbat do rytmu, přidávejte na obtížnosti a vytrvejte! Podložku tak přitom lze použít i jako pomůcku k taneční lekci a příjemně zformovat postavu. Pozvěte své přátele do svého domova, připojte rohož k televizoru, spusťte hru a přesvědčte se sami, proč statisíce lidí po celém světě jsou posedí tímto aktivním trávením volného času. Ideální dárek pro děti - hra spojuje zábavu a sportu.

Specifikace: Připojení k TV: kabel, USB k PC. Plug & Play (stačí připojit a funguje při připojení k počítači pomocí dodaného softwaru). Rozměry: 80 x 92 cm, délka kabelu 1.8 m.
Kompatibilní s jakoukoliv TV a počítačem

Sada obsahuje herní desky StepMania (připojení k PC) a je možno nahrát do paměti 36 skladeb a jedna hra (pro připojení k televizoru). Hry si můžete stáhnout na cca 5x, jako nová!! PC 480,-
  • Rozměry

    80 x 92 cm, délka kabelu 1.8 m.

  • 19. 11. 2019, 12:24

  • Zobrazení

    20

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Kuchařské knihy: Kluci v akci díl 1. a 2. díl
Burger Press (lis na hamburger) zn. Jamie Oliver
3x kniha Sandra BROWN (v pevné vazbě)
Fanfárie

Kategorie