Zobrazit přihlášovací formulář

PROKLOUB MAXI

Administrace

PROKLOUB MAXI

600 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 89 Kč
PROKLOUB MAXI Podpůrný a ochranný přípravek se štěpeným kolagenem, glukosaminem, chondroitinem, vitamíny a minerály. POPIS PRODUKTU ProKloub je podpůrný a ochranný přípravek se štěpeným kolagenem, glukosaminem, chondroitinem a šestnácti vitamíny a…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 5. 7. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

PROKLOUB MAXI

600 Kč
  • Popis zboží
PROKLOUB MAXI
Podpůrný a ochranný přípravek se štěpeným kolagenem, glukosaminem, chondroitinem, vitamíny a minerály.
POPIS PRODUKTU
ProKloub je podpůrný a ochranný přípravek se štěpeným kolagenem, glukosaminem, chondroitinem a šestnácti vitamíny a minerály. Doplněk stravy se sladidlem v prášku.

ProKloub MAXI je nový špičkový výrobek navíc obohacený o kyselinu hyaluronovou a MSM.

Suroviny ve výrobku obsažené přispívají k regeneraci kloubního kolagenu a zpomalení artritických procesů.

ProKloub obsahuje hluboce štěpený kolagen, který snadno prochází stěnou zažívacího traktu do krevního oběhu. Kolagen je obsažen v kloubní chrupavce. Včasná podpora hybnosti kloubu je vhodná pro bezbolestný pohyb i ve vysokém věku.

Na obnovu hybnosti mají pozitivní vliv zejména peptidy a polypeptidy kolagenu spolu se stopovými prvky. To neplatí pouze pro vytváření a obnovu kolagenových substancí v kloubech, ale zároveň se zapojením těchto látek do metabolizmu výrazně zlepšuje kvalita vlasů, nehtů a pokožky.

Výrobek neobsahuje cukr, syntetická barviva ani konzervační činidla.

Balení: 350 g
SLOŽENÍ
Složení: modifikovaný škrob solvarin DB, hydrolyzovaný kolagen, kyselina citronová, maltodextrin, biologicky vázané minerální látky (hořčík, vápník, křemík a bór), MSM (methyl sulfonyl methan), směs minerálů (oxid vápenatý a hořečnatý, fosforečnan vápenatý), kyselina L-askorbová, glukosamin sulfát, aroma, kyselina hyaluronová, sladidlo sucraloza, směs vitaminů (vitamin E, niacin, kyselina pantotenová, vitamin B6, vitamin B2, vitamin B1, kyselina listová, biotin, vitamin D, vitamin B12), chondroitin sulfát, esenciální aminokyselina lyzin
Neobsahuje cukr ani konzervační látky.
VÝŽIVOVÉ HODNOTY
Obsah potravních doplňků v denní dávce (11 g):
Vitamín C - 168,30 mg, 210 % doporučené denní d
  • 25. 2. 2019, 15:32

  • Zobrazení

    29

  • Oblíbené

    0

Kategorie