Zobrazit přihlášovací formulář

1000 DIVŮ PŘÍRODY - nádherná veliká encyklopedie

Administrace

1000 DIVŮ PŘÍRODY - nádherná veliká encyklopedie

199 Kč 1 099 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 120 Kč
1000 divů přírody -448 stran, Readest Výběr, Praha 2002, 448 stran, 1. vydání NÁDHERNÁ KNIHA, plná zajímavých údajů a fotografií ze všech oblastí přírody. Stovky snímků nejpozoruhodnějších míst a obyvatel naší planety jsou doplněny zasvěceným textem, v…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 22. 1. 2014
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

1000 DIVŮ PŘÍRODY - nádherná veliká encyklopedie

199 Kč
Koupit
1000 divů přírody -448 stran, Readest Výběr, Praha 2002, 448 stran, 1. vydání

NÁDHERNÁ KNIHA, plná zajímavých údajů a fotografií ze všech oblastí přírody. Stovky snímků nejpozoruhodnějších míst a obyvatel naší planety jsou doplněny zasvěceným textem, v němž autoři kladou důraz na nové poznatky.

Je možné se dočíst o neuvěřitelných přizpůsobeních, která jednotlivým živočichům pomáhají přežít (často v extrémním prostředí), najít partnera, založit potomstvo a předat svým následovníkům důležité informace.

O rostlinách se dozvíte nejen to, že svými životními procesy umožňují udržovat veškerý život na Zemi, ale třeba i to, že se dovedou účinně bránit útokům býložravců, že jsou s určitými druhy živočichů schopny vytvořit velmi dobře fungující aliance, nebo že se u nich různým způsobem přizpůsobily plody a semena tak, aby se co nejlépe rozšiřovaly po povrchu Země.

Informace o nejbližších vesmírných sousedech přináší i poznatky získané prostřednictvím vesmírných sond a nejmodernějších technologií.

Planeta Země je v celé knize ukazována jako nádherné místo s pozoruhodnou a vzrušující historií, která vytvořila scenérie, jevy a organismy neuvěřitelné a úchvatné krásy, která však může být i nebezpečná. To je nejpravdivější v případě přírodních katastrof, které samy o sobě svědčí o ohromných a nepředstavitelných silách přírody.

STAV JAKO NOVÁ.
  • 17. 4. 2024, 23:08

  • Zobrazení

    245

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

ZLATÉ NEVĚSTY HABSBURKŮ
ZÁZRAČNÁ SÍLA ČÍSEL
MOJE POHÁDKY

Kategorie