Zobrazit přihlášovací formulář

Náramek z kamenů s ocelovými doplňky

Administrace

Náramek z kamenů s ocelovými doplňky

299 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
Ametyst * Křišťál Ametyst – byl odpradávna oceňován pro svou krásu a energetické vlastnosti. Vyzařuje široké spektrum léčivých energií a stejně široké je i jeho užití. Pomáhá tlumit bolest a doporučuje se přikládat přímo na bolestivá místa. Ulevuje od…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 9. 3. 2005
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Náramek z kamenů s ocelovými doplňky

299 Kč
  • Popis zboží
Ametyst * Křišťál

Ametyst – byl odpradávna oceňován pro svou krásu a energetické vlastnosti. Vyzařuje široké spektrum léčivých energií a stejně široké je i jeho užití. Pomáhá tlumit bolest a doporučuje se přikládat přímo na bolestivá místa. Ulevuje od bolesti hlavy při migréně. Má uklidňující účinky, snižuje stres a odstraňuje emoční vyčerpání nebo napětí. Pomáhá bojovat se závislostmi . Je spolehlivý duchovní ochránce, bystří a čistí mysl. Zajišťuje klidný spánek.

Křišťál (Křemen) - Čistí mysl, ostří vnímání a posiluje paměť. Co do léčivých účinků stojí křišťál na prvním místě mezi všemi kameny. Položen vedle ostatních kamenů zesiluje jejich energii a harmonizuje je. Zlepšuje proudění energií mezi čakrami. Přiložen na čakru pomáhá nastolit porušenou rovnováhu.
  • 5. 7. 2019, 20:37

  • Zobrazení

    4

  • Oblíbené

    0

Kategorie