Zobrazit přihlášovací formulář

Kávovar Tchibo Cafissimo Pure Silver+Zdarma stojan

Administrace

Kávovar Tchibo Cafissimo Pure Silver+Zdarma stojan

800 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Rezervace
do 5. 1.
Doprava: od 180 Kč
Prodám tento kávovar, ve stříbrné barvě. Je používaný, bez vad a poškození. Letos jsem dostala na vánoce nový, tak prodávám. Používala jsem ho jen na Latte. Používala jsem speciální vodu, která nezanáší filtr, a tím pádem jsem ho čistila spec…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 24. 9. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Kávovar Tchibo Cafissimo Pure Silver+Zdarma stojan

800 Kč
  • Popis zboží
Prodám tento kávovar, ve stříbrné barvě. Je používaný, bez vad a poškození. Letos jsem dostala na vánoce nový, tak prodávám. Používala jsem ho jen na Latte.
Používala jsem speciální vodu, která nezanáší filtr, a tím pádem jsem ho čistila spec.prostředkem jen jednou. Tento origo přípravek přidám ke kávovaru. Dále přidám zásobník na kapsle.
Jediné, na co bych měla upozornit je, že asi jsem jednou zatlačila více na levé tlačítko a ukazatel vody občas problikne-barevně, ale hned potom se to opraví. Ničemu to nevadí, je technicky v pořádku.
Pošlu v origo krabici.
Fotky doplním.
Cena za vše.

•Pro přípravu dokonalého espressa, caffè crema a překapávané kávy
•Tryska pro napěňování mléka pro bleskovou přípravu kávových specialit jako cappuccino nebo latte macchiato
Vychutnejte si s kávovarem Cafissimo kávu Tchibo té nejvyšší kvality – v každé hermeticky uzavřené kapsli se ukrývá káva s dokonalým aromatem pro přípravu jednoduše bezvadné kávy. Každý šálek kávy bude neopakovatelným požitkem.

Nová řada Cafissimo CLASSIC je pokračovatelem naší velmi úspěšné série Cafissimo, ze které jsme prodali už více než milion kávovarů. Stisknutím jediného tlačítka si připravíte dokonalé espresso, caffè crema nebo překapávanou kávu. A s napěňovací tryskou vykouzlíte i neodolatelné cappuccino a latte macchiato zcela jednoduše jako mávnutím kouzelného proutku
  • 10. 12. 2020, 1:07

  • Zobrazení

    89

  • Oblíbené

    0

Kategorie