Zobrazit přihlášovací formulář

Jedlý papír z vaší fotografie

Administrace

Jedlý papír z vaší fotografie

85 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 2 uživatele
Pokud máte zájem o jedlý obrázek z Vaší fotografie, nebo z jakéhokoliv oblíbeného obrázku Vaší ratolesti, stačí zaslat požadovaný obrázek na kontaktní e-mail ( tothovasona@seznam.cz ) . Nabízíme rozměr 20 x 15 cm a průměr 14 cm, cena 55,-Kč nebo 30 x 20…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 7. 7. 2005
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Jedlý papír z vaší fotografie

85 Kč
  • Popis zboží
Pokud máte zájem o jedlý obrázek z Vaší fotografie, nebo z jakéhokoliv oblíbeného obrázku Vaší ratolesti, stačí zaslat požadovaný obrázek na kontaktní e-mail ( tothovasona@seznam.cz ) . Nabízíme rozměr 20 x 15 cm a průměr 14 cm, cena 55,-Kč nebo 30 x 20 cm a průměr 21 cm, cena 85.- Kč. Dopřejte vašim nejmilejším jedinečný a originální dortík.



Zákazník nese veškerou odpovědnost za dodržování a ochranu autorských, licenčních či obdobných práv třetích osob. Zákazník prohlašuje zejména, že do objednávky umístí pouze data, texty, obrázky, fonty či jiný materiál, ke kterým má právo užívání buď sám, nebo má k jejich užití souhlas jejich autora či oprávněného vlastníka. V případě, že by se kdykoliv ukázalo toto prohlášení zákazníka jako nepravdivé, je zákazník povinen uhradit firmě U kočiček veškerou škodu, která nepravdivostí tohoto prohlášení obchodu U kočiček vznikla. Škodou se ve smyslu tohoto ujednání rozumí zejména jakékoliv sankce uložené na základě rozhodnutí orgánů státní správy, soudů či úřadů ale rovněž i veškeré náklady obchodu U kočiček spojené s obranou proti těmto rozhodnutím, včetně nákladů spojených s právním zastoupením, úhradou soudních či správních poplatků, nákladů na vyhotovení znaleckých posudků, apod.
  • Rozměry

    Velikost: průměr 21 cm

  • 27. 1. 2019, 20:25

  • Zobrazení

    19

  • Oblíbené

    1

Kategorie