Zobrazit přihlášovací formulář

Pěnový koberec MAXI Čísla 8mm, 4 barvy

Administrace

Pěnový koberec MAXI Čísla 8mm, 4 barvy

475 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 85 Kč
V balení je 12 částí o velikosti 32x32 cm číslice od 0 do 10 a jeden díl pro vytváření čísel v digitální podobě, znaménka "+", "-" a "=" . (symboly sčítání, odečítání a rovnosti) tloušťka je 8 mm. Sestavují se do plochy 120x180 cm. Multifunkční pěnové…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 19. 11. 2016
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Pěnový koberec MAXI Čísla 8mm, 4 barvy

475 Kč
  • Popis zboží
V balení je 12 částí o velikosti 32x32 cm číslice od 0 do 10 a jeden díl pro vytváření čísel v digitální podobě, znaménka "+", "-" a "=" . (symboly sčítání, odečítání a rovnosti) tloušťka je 8 mm. Sestavují se do plochy 120x180 cm.

Multifunkční pěnové puzzle Maxi Čísla otevřou pro vaše dítě nový svět. Zajímavé tvary najednou dostávají význam, který dítě vstřebá v tom nejlepším věku. Postupně přijde na to, co je "+", "-", "=" a objeví jako kouzlem sčítaní a odečítání. Takovýmto hravým a přijemným způsobem se připraví na školu.

Čísla se mohou také sestavovat do podoby „skákajícího panáka“ a to už je zábava pro více kamarádů nebo celou rodinu.

Tato hračka má více možností díky obsahu čísel od 0 do 10 pro správnou představu o číselné řadě. Vetšinou se vyrábí hračky s čísly od 1 do 9 a pro děti to může být milná představa číselné řadě.

Čísla v kombinaci s pěnovým kobercem MAXI nebo XL udělají z podlahy poutavou a komfortní hrací plochu se spoustou zábavy, která rozvijí a také učí.

Pěnová podložka nepouští barvy, lehce se omývá mýdlovou vodou, nepromokne a je lehká. Můžete ji snadno rozložit a přemístit kamkoliv chcete.

Materiál vyroben v EU a je zdravotně nazávadný.

Určeno pro děti od 3 let.
  • 31. 3. 2019, 16:11

  • Zobrazení

    7

  • Oblíbené

    0

Kategorie