Zobrazit přihlášovací formulář

Pěnový koberec MAXI Čísla 8mm, 6barev

Administrace

Pěnový koberec MAXI Čísla 8mm, 6barev

475 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 85 Kč
V balení je 12 částí o velikosti 32x32 cm číslice od 0 do 10 a jeden díl pro vytváření čísel v digitální podobě, znaménka "+", "-" a "=" . (symboly sčítání, odečítání a rovnosti) tloušťka je 8 mm. Sestavují se do plochy 120x180 cm. Multifunkční pěnové…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 19. 11. 2016
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Pěnový koberec MAXI Čísla 8mm, 6barev

475 Kč
  • Popis zboží
V balení je 12 částí o velikosti 32x32 cm číslice od 0 do 10 a jeden díl pro vytváření čísel v digitální podobě, znaménka "+", "-" a "=" . (symboly sčítání, odečítání a rovnosti) tloušťka je 8 mm. Sestavují se do plochy 120x180 cm.

Multifunkční pěnové puzzle Maxi Čísla otevřou pro vaše dítě nový svět. Zajímavé tvary najednou dostávají význam, který dítě vstřebá v tom nejlepším věku. Postupně přijde na to, co je "+", "-", "=" a objeví jako kouzlem sčítaní a odečítání. Takovýmto hravým a přijemným způsobem se připraví na školu.

Čísla se mohou také sestavovat do podoby „skákajícího panáka“ a to už je zábava pro více kamarádů nebo celou rodinu.

Tato hračka má více možností díky obsahu čísel od 0 do 10 pro správnou představu o číselné řadě. Vetšinou se vyrábí hračky s čísly od 1 do 9 a pro děti to může být milná představa číselné řadě.

Čísla v kombinaci s pěnovým kobercem MAXI nebo XL udělají z podlahy poutavou a komfortní hrací plochu se spoustou zábavy, která rozvijí a také učí.

Pěnová podložka nepouští barvy, lehce se omývá mýdlovou vodou, nepromokne a je lehká. Můžete ji snadno rozložit a přemístit kamkoliv chcete.

Materiál vyroben v EU a je zdravotně nazávadný.

Určeno pro děti od 3 let.
  • 24. 2. 2019, 14:53

  • Zobrazení

    4

  • Oblíbené

    0

Kategorie