Zobrazit přihlášovací formulář

Dětská dřevěná postýlka + kolečka + matrace kokos!

Administrace

Dětská dřevěná postýlka + kolečka + matrace kokos!

1 000 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
Velmi kvalitní borovicová dětská postel Bára borovice se skvělými oblými hladkými hranami od známé firmy Renka Styl od narození do cca 3 let (nám vydržela až do 4 let). Barva přírodní borovice (časem se krásně vytónoval odstín). Rošt pro ležení se dá…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 14. 8. 2006
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Dětská dřevěná postýlka + kolečka + matrace kokos!

1 000 Kč
  • Popis zboží
Velmi kvalitní borovicová dětská postel Bára borovice se skvělými oblými hladkými hranami od známé firmy Renka Styl od narození do cca 3 let (nám vydržela až do 4 let). Barva přírodní borovice (časem se krásně vytónoval odstín). Rošt pro ležení se dá umístit ve 3 výškových polohách.
Není se spouštěcím bokem. K postýlce jsou navíc zakoupené 4 jezdící kolečka, mají i brzdu! Spodní vnitřní část 2 nohou postýlky se časem ježděním koleček vydrolila a kolečka už dobře nedržela, tak jsme kolečka už nepoužívali (šikovný taťka ty 2 otvory pro kolečka na postýlce opraví).

Přidáváme i dětskou lepší matraci kokos-molitan-kokos 120cm x 60cm. Matrace je potažena polyuretanovým vláknem a vrchní vrstva je 33% viskóza a 67% polyester. Matrace s kokosovým vláknem je velmi prodyšná a pomáhá ke kvalitnímu spánku a vývoji dítěte. Kokosové vlákno se i po namočení rychle vysuší a vyvětrá. Potahový materiál je sundavací a dá se prát samostatně v pračce, dle návodu k používání. Používaná, pěkný stav (původní cena matrace 540 Kč).

Cena zahrnuje vše dohromady (postýlka, kolečka, matrace).
  • Značka

    RENKA STYL

  • Rozměry

    Rozměry: Venkovní rozměry: 124 x 65 cm. Výška čela: 92 cm. Výška postranice: 85 cm. Váha postýlky: 14 kg. Tři polohy roštu.

  • 26. 2. 2019, 9:29

  • Zobrazení

    25

  • Oblíbené

    0

Kategorie