Zobrazit přihlášovací formulář

Inzerát, který se pokoušíte rezervovat nebyl nalezen.

Kabelka BUSSINES

Administrace

Kabelka BUSSINES

1 530 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Stylovou business kabelku Le Sands oceníte díky praktičnosti a jednoduchému, ale efektnímu designu. Pyšní se kvalitním zpracováním. Kabelka má dvě velké kapsy, které se uzavírají na zip. V jedné najdete přihrádku na tablet, iPad či notebook širokou 31 cm…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 5. 1. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Kabelka BUSSINES

1 530 Kč
  • Popis zboží
Stylovou business kabelku Le Sands oceníte díky praktičnosti a jednoduchému, ale efektnímu designu. Pyšní se kvalitním zpracováním.
Kabelka má dvě velké kapsy, které se uzavírají na zip. V jedné najdete přihrádku na tablet, iPad či notebook širokou 31 cm. Dovnitř se vejde maximální velikost 12". Dále jsou zde 2 postranní přihrádky na propisky a 2 na drobnosti (mobil apod.). Ve druhé velké kapse najdete jednu přihrádku na zip. Další kapsu na zip najdete i na vnější zadní straně kabelky.

Kabelka je vyztužená, dobře drží tvar. Kabelka je ozdobena přívěskem s nápisem Le Sands ve tvaru donutu, který lze pohodlně odejmout a kdykoliv znovu nasadit zpět. Dvě pevná ucha zaručují pohodlné nošení. Součástí kabelky je i odnímatelný popruh s karabinkami.

Rozměry (ŠxVxH): 40 x 30 x 10 cm
Délka ucha: 44 cm
Délka popruhu: 75 - 131 cm
Barva kovu: stříbrná
Vhodná na velikost A4
  • 24. 2. 2019, 14:29

  • Zobrazení

    3

  • Oblíbené

    0

Kategorie