Zobrazit přihlášovací formulář

Lyžařské boty, lyžáky

Administrace

Lyžařské boty, lyžáky

1 900 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 100 Kč
Prodám použité lyžáky Dalbello AXION 10, FLEX 100, HARD / SOFT mode, TRUFIT, CUSTOM FIT, PERFORMER, micro, macro, canting v dobrém stavu bez závad. Původní cena: 380 €. Vnitřní délka v cm / vnější skelet v mm: VELKOST MONDO: 30-30,5 / 347mm. Lyžáky…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 10. 11. 2014
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Lyžařské boty, lyžáky

1 900 Kč
  • Popis zboží
Prodám použité lyžáky Dalbello AXION 10, FLEX 100, HARD / SOFT mode, TRUFIT, CUSTOM FIT, PERFORMER, micro, macro, canting v dobrém stavu bez závad.
Původní cena: 380 €.
Vnitřní délka v cm / vnější skelet v mm:
VELKOST MONDO: 30-30,5 / 347mm.
Lyžáky Dalbello Axion jsou určeny pro středně pokročilé sportovních lyžaře, kteří se chtějí stále zlepšovat. Jsou to univerzální lyžáky s vynikající oporou a díky vnitřní botičky jsou i maximálně pohodlné. Technologie Cabrio je vychvalované a oceňované konstrukční řešení a najdete ho u všech modelů řady KRYPTON, AXION a RAYA. Tato unikátní konstrukce se skládá ze tří částí - skelet / manžeta / jazyk - které pohodlně upevňují chodidlo a spodní část nohy a zároveň umožňují plynulé a postupné ohýbání boty směrem dopředu. Modely s touto technologií jsou velmi univerzální, dobře padnou a zaručují přirozené a rovnovážné postavení nohou. Modely s technologií Cabrio od firmy Dalbello zaručují vynikající reakci bot na pohyby lyžaře a tak můžete na lyžích podávat maximální výkony, na které si troufáte.
Flex index 100
4x-miro klipsny s možností nastavení na širší / užší lýtko a velmi komfortní bota pro střední šířky chodidla.
  • 19. 1. 2019, 8:47

  • Zobrazení

    1

  • Oblíbené

    0

Kategorie