Zobrazit přihlášovací formulář

Svatební dort bílý bordó orchidej

Administrace

Svatební dort bílý bordó orchidej

1 343 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 100 Kč
Vhodným, netradičním, originálním, ale hlavně praktickým dárkem uděláte radost a vždy potěšíte. Pro každou příležitost je dvoupatrový textilní dort z ručníků a osušky. Dort z ručníků a osušky především doporučujeme jako svatební dar či dekoraci. Na…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 27. 9. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Svatební dort bílý bordó orchidej

1 343 Kč
Koupit
Vhodným, netradičním, originálním, ale hlavně praktickým dárkem uděláte radost a vždy potěšíte. Pro každou příležitost je dvoupatrový textilní dort z ručníků a osušky. Dort z ručníků a osušky především doporučujeme jako svatební dar či dekoraci.

Na ručníky a osušky lze za příplatek objednat svatební vyšívanou jmenovku která se skládá se jména ženicha, jména nevěsty, datumu svatby a holubice s prstýnky. Pro vyšítí prstýnků používáme metalické nítě (v barvě zlatá) a díky tomu je i pěkný efekt lesklého kovu.

Ručníkový dort bílý je zdoben bordó orchidejí doplněn perličkami. Ke každému dortu přidáváme tácek a papírovou krajku ( je v ceně dortu). Zdobení se může mírně lišit od přiloženého obrázku dle dostupných doplňků ve stejné barvě. Každý dort je original ruční práce.

Složení textilního dortu:

1 x kvalitní froté osuška bílé barvy 420g/m2 rozměr: 70x140cm
2 x kvalitní froté ručníky bílé barvy 420g/m2 rozměr: 50x100cm
zdobení
papírová krajka
tácek
  • 20. 4. 2024, 0:19

  • Zobrazení

    605

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Textilní dort nízký pro rybáře
Blue svatební dort se soškou

Kategorie