Zobrazit přihlášovací formulář

Karnevalový kostým ČARODĚJNICE - ČERVENÝ

Administrace

Karnevalový kostým ČARODĚJNICE - ČERVENÝ

199 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 80 Kč
KOSTÝM ŠATY ČARODĚJNICE - ČERVENÝ KOMPLETNÍ ŠATY – komplet se skládá z několika částí; sada obsahuje: sukní do gumičky, křídla na gumě, čelenka a kouzelná hůlka; sada poskytuje praktické využití. FUNKČNÍ – kostým čarodějnice využijete při mnoha…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 29. 11. 2013
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Karnevalový kostým ČARODĚJNICE - ČERVENÝ

199 Kč
  • Popis zboží
KOSTÝM ŠATY ČARODĚJNICE - ČERVENÝ



KOMPLETNÍ ŠATY – komplet se skládá z několika částí; sada obsahuje: sukní do gumičky, křídla na gumě, čelenka a kouzelná hůlka; sada poskytuje praktické využití.

FUNKČNÍ – kostým čarodějnice využijete při mnoha příležitostech, zejména na narozeninách, během domácích her a divadelních představení ve škole nebo školce, nebo na Halloween.


VLIV NA VÝVOJ DÍTĚTE – dítě, se převléká, rozvíjí své herecké schopnosti a sociální, učí se komunikovat s ostatními dětmi a stimuluje představivost.

UNIVERZÁLNÍ – křídla a sukně jsou do gumy, díky čemuž padne dítěti v různém věku a o různé hmotnosti dítěte; zajistí snadné oblékání a komfort při nošení.



SPECIFIKACE

- barva: červená
- věk: od 3 let
- hmotnost: 150g

ROZMĚRY:

- sukně (šířka min-max./délka): 16-35/25cm
- křídla (šířka/výška): 46/41cm
- čelenka (šířka min-max./výška): 9,5-15/20cm
- kouzelná hůlka (délka): 35cm

V SADĚ

- čelenka
- křídla
- sukně
- kouzelná hůlka



Nedílnou součástí dětství je hra na předstírání a oblékání se. Děti se s radostí oblékají do kostýmů a hrají divadlo. Rády se převtělují do rolí oblíbených postav z pohádek. Dekorativní kostým čarodějnice, určitě přinese radost každé malé dívce a perfektně splní svou rolí při různých vystoupeních nebo plesech.

Sada obsahuje kompletní kostým, takže je možné jeho praktické využití. V sadě je sukně, čelenka, kouzelná hůlka a křídla. Kostým je vizuálně atraktivní. Převlečené dítě vypadá zajímavě a velmi roztomilé. Mírně rozšířená sukně je na gumičce, díky čemuž se ideálně přizpůsobí tělu. Pevný materiál způsobuje, že prádlo neprůsvitá,a
  • 19. 11. 2020, 16:08

  • Zobrazení

    220

  • Oblíbené

    0

Kategorie