Zobrazit přihlášovací formulář

VOKSI fusak do kočárku STROLLER BAG New Graphic

Administrace

VOKSI fusak do kočárku STROLLER BAG New Graphic

1 990 Kč 3 289 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
Voksi - to nejlepší pro vaše dítě již 30 let Značka Voksi pochází z Norska. Jejím hlavním cílem je poskytnout dětem tu nejlepší ochranu před chladem i zimou v každém ročním období. Vždy klade nejvyšší důraz na kvalitní materiály, perfektní zpracování a…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 10. 11. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

VOKSI fusak do kočárku STROLLER BAG New Graphic

1 990 Kč
  • Popis zboží
Voksi - to nejlepší pro vaše dítě již 30 let

Značka Voksi pochází z Norska. Jejím hlavním cílem je poskytnout dětem tu nejlepší ochranu před chladem i zimou v každém ročním období. Vždy klade nejvyšší důraz na kvalitní materiály, perfektní zpracování a funkčnost, s velkým ohledem na životní prostředí. Své produkty i materiály v nich obsažené nechává přísně testovat. S hrdostí se může pochlubit tím, že její produkty jsou testované a certifikované podle Oeko Tex 100, Třídy 1. Produkty Voksi jsou vyrobené z nejkvalitnějších přírodních i ostatních materiálů.

fusak Design by Voksi® se dokonale hodí k vašemu kočárku.

Unikátní a osobitý. Při představení podkategorie značky Voksi® bylo cílem nabídnout rodičům, kteří se věnují módě a jsou zaměřeni na design, řadu fusaků a příslušenství, které jim umožní vyjadřovat svou vlastní osobnost. Unikátní ručně tištěné vzory, které navrhla Ida Ising, vedoucí Voksi designu, nabádají k osobnímu stylu s pocitem hravosti a široká sbírka vzorů vám umožňuje vybrat si styl, který vám a vašemu dítěti nejlépe vyhovuje.

Teplý a lehký.
Chcete-li poskytnout Vašemu dítěti ochranu a pohodlí, fusak Design by Voksi® je vyroben ze 100% měkké bavlny na vnitřní straně a 100% polyesteru na vnější straně. Náplň vyrobená ze 100% polyesteru s načechranou úpravou vytváří pro vaše dítě útulné, teplé a lehké prostředí.

Zaměřte se na funkčnost.
Kromě trendového a moderního designu má fusak Design by Voksi® dvoucestné zipy, takže ho můžete snadno přizpůsobit teplotním podmínkám a vašim preferencím. Zipy dále umožňují úplné odepnutí obou částí, takže lze fusak také použít jako pohodlné sedátko nebo podložku. Protiskluzový materiál na zadní straně zajišťuje, že nesklouzává a zůstává po celou dobu v kočárku, zatímco p
  • 21. 12. 2019, 10:11

  • Zobrazení

    6

  • Oblíbené

    0

Kategorie